Australske Katie og David Ogg ventet tvillinger. Fødselen startet altfor tidlig – i uke 27. Men foreldrene fikk beskjed om at guttebabyen, som skulle hete Jamie, var dødfødt. Den verste beskjeden av alle.

Foto: Today

Katie ville ikke akseptere det legen sa. Hun tok Jamie inntil seg. Hun og ektemannen klemte ham forsiktig og strøk ham. Og de snakket til ham. De fortalte at søsteren hans, Emily, hadde det bra. Og de lot ham vite hvor inderlig de ønsket at han skulle bli hos dem.

«Jeg bar han inne i meg i bare seks måneder – ikke lenge nok – men jeg ønsket å møte han og holde han, bli litt kjent med han. Vi hadde innfunnet oss med det faktum at vi skulle miste ham, og vi prøvde bare å få mest mulig ut av de siste, dyrebare øyeblikkene,» forteller mamma Katie til Today.

Det som skjedde videre, kan ikke beskrives som noe annet enn et mirakel. Den ansvarlige legen ristet bare på hodet og sa «Jeg kan ikke tro det! Jeg kan ikke tro det!»

Du kan se Jamies følelsesladde historie i videoen nedenfor. Den får meg til å tenke på hvor viktig det er å ikke gi opp!

Levert i samarbeid med Evanova