tirsdag, oktober 27, 2020

Legen sa at hun hadde mistet barnet. Da klemte hun gutten og sjokkerte alle. En mors kjærlighet …

Mest lest nå

Dette halverer risiko for tidligere død for hjerteflimmer-pasienter

En omfattende studie av personer med hjerteflimmer konkluderer med at hjerteflimmer-pasientene som trener regelmessig halverer risikoen for tidligere død.  Over...

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Australske Katie og David Ogg ventet tvillinger. Fødselen startet altfor tidlig – i uke 27. Men foreldrene fikk beskjed om at guttebabyen, som skulle hete Jamie, var dødfødt.

Den verste beskjeden av alle.

Foto: privat


Katie ville ikke akseptere det legen sa. Hun tok Jamie inntil seg. Hun og ektemannen klemte ham forsiktig og strøk ham. Og de snakket til ham. De fortalte at søsteren hans, Emily, hadde det bra. Og de lot ham vite hvor inderlig de ønsket at han skulle bli hos dem.

«Jeg bar han inne i meg i bare seks måneder – ikke lenge nok – men jeg ønsket å møte han og holde han, bli litt kjent med han. Vi hadde innfunnet oss med det faktum at vi skulle miste ham, og vi prøvde bare å få mest mulig ut av de siste, dyrebare øyeblikkene,» forteller mamma Katie til Today.

Det som skjedde videre, kan ikke beskrives som noe annet enn et mirakel. Den ansvarlige legen ristet bare på hodet og sa «Jeg kan ikke tro det! Jeg kan ikke tro det!»

Du kan se Jamies følelsesladde historie i videoen nedenfor. Den får meg til å tenke på hvor viktig det er å ikke gi opp!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter