Hjem Viralt Legen skal pensjonere seg – den elleville videoen går viralt

Legen skal pensjonere seg – den elleville videoen går viralt

Phil Masterson (69) har stått på rulleskøyter siden han var tenåring. Da han nylig gikk av med pensjon ga han en oppvisning i innøvde kunster gjennom sykehusgangene. 

Inntil nylig jobbet legen Phil Masterson på legevakten i Dallas, Texas. Da han gikk av med pensjon. 

For å feire den nye pensjonisttilværelsen bestemte Masterson seg for å spre litt latter og glede blant de ansatte ved å gå på rulleskøyter gjennom gangene på legevakten.

– Jeg hadde en fleip gående med personalet om at jeg på min siste arbeidsdag skulle skøyte gjennom legevakten med cowboyhatt og støvler, sier han til Fox News Digital. 

Det var på det siste nattskiftet sitt han slo til og overrasket kollegene sine. 

Han ante imidlertid ikke hvor mye oppmerksomhet det skulle medføre.  Da datteren la videoen ut på TikTok, tok skøytetriksene til den nå pensjonerte legen helt av på nettet. Mer enn 1,7 millioner har sett videoen der han går på rulleskøyter nedover gangene på akuttmottaket (videoen er tilgjengelig nederst i denne saken). 

– Jeg er ganske overrasket over responsen den har fått siden hun la den ut på TikTok, sier den pensjonerte legen. 

Han tror grunnen til at folk synes videoen er festlig er fordi den viser hvor gøy han har det når han skøyter, og hvor mye han gleder seg til pensjonisttilværelsen. 

Masterson forteller at han har gått på rulleskøyter hele livet. Da han studerte medisin, pleide han å skøyte til skolen flere ganger i uken for å få en avkobling fra alt stresset.

– Rulleskøyter har alltid vært en kilde til å mestre stress, sier han.

Nå er han og kona i Spania. Her skal de bo ett år for å lære den spanske kulturen å kjenne. Kona pensjonerte seg en uke før ham – men med litt mindre oppmerksomhet rundt avgangen.

@mediareels318

Doctor Goes VIRAL After Skating Through Hospital #viral #viralvideo #viraltiktok

♬ Promosi – Satria Petir

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com