Hjem Familie Legen spiller ukulele for den syke jenta – Se den herlige reaksjonen

Legen spiller ukulele for den syke jenta – Se den herlige reaksjonen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Av og til skal det bare litt musikk til.

En lege fra Brasil demonstrerte på en unik måte hvordan man skapt litt hverdagsmagi i en vanskelig situasjon.

Dr. Paulo Martins fra Hospital das Clinicas i Ribeirao Preto, Sao Paulo, Brasil, drar ofte frem ukulelen for å muntre opp pasientene.

En video lastet opp på YouTube viser hvordan en liten jente med den sjeldne sykdommen Langerhans-celle histiocytose lyser opp når legen begynner å spille.

Ifølge Skandinavias største helsenettsted NHI er Histiocytose en sjelden sykdom som skyldes overskudd av en type hvite blodceller kalt histiocytter. Histiocyttene klumper seg sammen og kan angripe hud, bein, lever, milt, tannkjøtt, lunger, øyne, ører og/eller sentralnervesystemet.

Jenta som heter Sophia var på den onkologiske avdelingen på sykehuset hvor den musikkentusiastiske legen hadde tatt med seg ukulelen den dagen for å muntre opp de eldre pasientene. Men da han begynte å spille sangen, hørte Sophia ham og begynte umiddelbart å leve seg inn i musikken.

Dr. Martins spilte deretter en sang bare for Sophia. Den lille jenta lot seg begeistre av dette og begynte å danse i takt med musikken.

Du kan selv se den herlige seansen i videoen nedenfor. Av og til skal det bare litt musikk til for å lyse opp en ellers grå dag!

LES OGSÅ: Kreftsyk mor får en helt spesiell overraskelse i datteren bryllup: – Alle gråt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com