Forsiden Historier fra livet Legene ba henne koble fra den dødssyke ektemannen. Så kysset hun han...

Legene ba henne koble fra den dødssyke ektemannen. Så kysset hun han …

Danielle fikk beskjed om at mannen hun elsket aldri ville våkne igjen. At han aldri igjen ville se henne inn i øynene, eller si «jeg elsker deg». Så kysset hun han, og kunne sverge på at han gjengjeldte kysset.

Danielle og Scott var kjærester da de gikk på videregående skole. Hun var 15 år, han var 16. Begge flyttet vekk da de var ferdige på skolen, og de mistet kontakten. Men 15 år senere møttes de igjen. De giftet seg og fikk fire barn sammen.

Danielles ektemann fikk et kraftig slag, bare 37 år gammel. Danielle var på skolen i nabobyen da det skjedde. Scott var hjemme med barna.

Foto: Facebook/Scott Hawkins

Fikk beskjed om at han ikke ville overleve

Reklame

«Han ringte meg og snakket veldig utydelig», sier Danielle til nettsiden Health Beat.

«Han sa han hadde intens hodepine og at noe var galt. Vi ringte begge 911. Han kom gjennom først», sier hun videre.

Ambulansen var raskt på stedet, og tok med seg Scott til nærmeste sykehus.

«Det var veldig, veldig ille», sier Danielle om hendelsen.

Da de kom frem til sykehuset, ble Danielle fortalt at hun burde ringe resten av familien. Scott ville mest sannsynlig ikke overleve natten.

«Men han kom seg gjennom natten», sier Danielle.

Foto: Facebook/Scott Hawkins

Ba henne koble han fra

Noen uker senere, lå Scott fortsatt i koma. Han responderte verken på tilsnakk eller berøring. Legene fortalte Danielle at han mest sannsynlig aldri kom til å våkne.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

«De ba meg koble han fra», sier Danielle.

Men Danielle visste hvor sterk Scott var. Og da hun kysset sin elskede ektemann, kunne hun sverge på at han kysset henne tilbake.

Danielle innrømmer at det kanskje bare var noe hun innbilte seg. Likevel, det var nok til at hun bestemte seg for å kjempe videre, og gi Scott en ny sjanse.

Foto: Facebook/Scott Hawkins

«Jeg elsker deg»

Noen uker senere, våknet Scott opp. De første ordene han sa til Danielle var: «Jeg elsker deg». Det neste han sa var: «Gi meg smertestillende».

Etter flere lange uker på sykehuset og flere måneder på rehabilitering, bor Scott i dag hjemme hos familien sin. Han er lam i den venstre ankelen, men klarer å gå så lenge han har en gåstol og støtte seg til. Han sliter også med korttidshukommelsen. Men Danielle sier han fortsatt er den samme som han alltid har vært.

«Han er fortsatt den smarteste mannen jeg vet om, og han har den samme personligheten og humoren som han alltid har hatt», sier hun.

Takket være den sterke kjærligheten mellom dem, og Danielles kyss, har hun fortsatt ektemannen sin i live, og de fire barna har fortsatt pappaen sin. Kanskje er det sant som de sier: Kjærligheten overvinner alt.

Se videoen av Danielle og Scott her:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT