in

Legene fortalte at deres nyfødte sønn var død. Så skjedde det et mirakel vi knapt har hørt maken til!

Det er ingen gave som kan sammenlignes med det å få et barn. Kate og David Ogg gledet seg til å stifte sin lille familie.

Ekteparet hadde forsøkt å bli gravid i over tre år. Endelig gikk drømmen i oppfyllelse. De ventet tvillinger. Men alt gikk ikke som planlagt..


I videoen under får du se Kate fortelle om sin redsel for å skulle føde 26 uker inn i svangerskapet. Navnene var allerede bestemt, og fødselen gikk i gang. Tvillingene kom ut, men foreldrene forsto at noe var gale. De fikk den tyngste beskjeden noen foreldre kan få. Legene informerte de om at gutten ikke hadde overlevd.

Kate ville ikke tro på legenes ord. Hun tok babyen, la han i armene sine og holdt den lille kroppen tett til brystet. Hun forsøkte å gi den lille babyen så mye hudkontakt som mulig, og gav beskjed til sin mann at også han måtte ta av seg klærne og ligge seg inntil dem.

Med kroppsvarme og hudkontakt fra både mor og far skjedde det noe helt utrolig. Den angitt døde babyen begynte å røre på seg! Foreldrene kastet seg over alarmknappen og tilkalte jordmødrene. «Hva skjer?» Jordmødrene fortalte at dette bare var noen siste krampetrekninger og forklarte at de var nødt til å ta farvel med gutten sin.

Men Kate og David ville ikke gi opp enda. De fortsatte å gi babyen hudkontakt og varme mens de pratet til han. Etter en stund åpnet babyen øynene og holdt rundt farens finger, til stor forbløffelse for alle som var tilstede i rommet. For et mirakel!

En glad og frisk Jamie og hans tvillingsøster fyller snart fem år.

Se Kate fortelle om deres fantastiske mirakel i denne videoen, og del den gjerne videre med dine venner.

[mashvideo]
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

skole

Skolen ble renovert – bak tavlene gjorde de et historisk funn.

baby og hund

Når babyen gjør i buksen reagerer hunden på en måte vi godt kan forstå!