Hjem Historier fra livet Legene sa at 2-åringen ikke ville overleve, 2 dager senere skjer det moren omtaler som et mirakel

Legene sa at 2-åringen ikke ville overleve, 2 dager senere skjer det moren omtaler som et mirakel

Kerry Askin har aldri sett på seg selv som spesielt religiøs, men etter det som skjedde i løpet av påskehelgen 2016, kan hun ikke nekte for at hun har opplevd et mirakel.

Kerrys daværende 2-årige sønn, Dylan, ble bragt til sykehuset i all hast etter at han fikk problemer med å puste. Leger utførte alle slags tester på den lille gutten og oppdaget at han hadde cyster som dekket lungene og at han led av en lungekollaps.

De diagnostiserte gutten med Langerhans-celle histiocytose (LCH), en sjelden form for kreft som angriper lungene.

Foto: Facebook

Legene gjorde alt de kunne for Dylan, men da han også utviklet lungebetennelse, virket det ikke som om det var mer de kunne gjøre. De fortalte familien at de måtte ta farvel med sin elskede sønn.

«På langfredag fortalte de oss at ting så dystert ut, og at vi ikke ville få ham med hjem igjen,» sa Kerry til Nypost.

«Alle innstillingene på alle maskinene var på sitt høyeste og han slet fortsatt. Vi fikk ham døpt, hele familien hans kom fra hele verden for å si farvel, inkludert storebror.»

Foto. Facebook

Neste dag begynte legene å skru av maskinene som holdt Dylan i live, men det var da noe skjedde som ingen av dem kunne forklare. Dylans hjertefrekvens ble normal og oksygenivåene hans begynte å stige!

«Vi sa: stopp; det er fortsatt kamp i ham,» sier Kerry. «Så begynte oksygenivåene hans å øke, og han begynte å komme tilbake til oss. På første påskedag var han stabil nok til at jeg følte meg komfortabel nok til å slappe av. Jeg var sterk i troen på at han var vårt påskemirakel.»

Da Kerry fortalte sin eldste sønn at Dylan hadde våknet, tenkte han umiddelbart på et annet mirakel som hadde skjedd samme helg 2000 år tidligere.

«Da vi fortalte det til vår eldste, sa han: Han er som Jesus.»

Innen en måned var Dylan frisk nok til å komme hjem. Han fullførte cellebehandling i juli 2017 og er nå en frontfigur for en veldedig organisasjon som hjelper familier med barn som har kreft.

Foto: Facebook

Kerry sier at det ikke finnes noen logisk forklaring på sønnens plutselige tilfriskelse.

«Jeg er ikke spesielt religiøs,» sier hun, «men jeg tror dette var et mirakel.»

Tror du at det finnes mer mellom himmel og jord? DEL gjerne denne rørende saken videre på Facebook!

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com