Hjem Historier fra livet Legene trodde den syke 89-åringen kom til å dø. Så fant de ut at hun hadde en spesiell «medisin»

Legene trodde den syke 89-åringen kom til å dø. Så fant de ut at hun hadde en spesiell «medisin»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

89 år gamle Norma Cook fikk beskjed av legene at hun mest sannsynlig ikke kom til å overleve julen.  Men Norma fant sin helt egne, noe spesielle, livsforlengende medisin.

Norma ble plutselig veldig syk, og havnet på sykehus. Der fikk hun diagnosen leukemi, også kjent som blodkreft. Sykdommen var fremtredende, og det var ingen ting legene kunne gjøre. Norma ville ikke overleve de tøffe behandlingene. Det skriver nettsiden Little Things.

Norma hadde også store pusteproblemer, og hun måtte tilbringe to måneder på sykehuset. Da hun ble skrevet ut, rett før jul, fikk hun beskjed om at hun nok ikke kom til å overleve julen. Men Norma hadde ingen planer om å gi seg så lett.

Foto: Facebook / Chris Salvatore

Åpnet hjemmet sitt for Norma

Norma fikk beskjed om at hun ikke kunne bo hjemme uten tilsyn 24 timer i døgnet. Dessverre hadde ikke Norma noen nær familie som kunne se etter henne. Men hun hadde en nabo. En skikkelig kjekkas av en nabo, også.

Den 31 år gamle skuespilleren Chris Salvatore bodde rett over gangen til Norma. Da han hørte at Norma ikke hadde noen til å ta vare på seg, åpnet han hjemmet sitt for henne. Han hadde lenge sett på Norma som en bestemor, og for han var det en selvfølge at han skulle ta vare på den gamle, syke damen.

Foto: Facebook / Chris Salvatore

Blitt mye friskere

Nå bor de to vennene sammen, og Norma har knust alle dystre spådommer om hennes begrensede livslengde. Legene klødde seg i hodet og lurte på hvorfor den gamle damen plutselig var blitt så frisk. Da de fikk se at hun bodde sammen med kjekkasen Chris, skjønte de hvorfor.

Chris oppdaterer ofte på Facebook hva han og Norma holder på med. De to vennene er stadig ute på eventyr sammen. De drikker Champagne, går på kino, spiser på restauranter og går i parken.

Les også: Bestemorens store lidenskap gir barnebarna et minne for livet i begravelsen

Norma har blitt så glad i Chris, at hun kaller ham barnebarnet hun aldri hadde.

Foto: Facebook / Chris Salvatore

En skikkelig solskinnshistorie som viser hvor viktig det er å ta vare på dem rundt oss – og hvor mye sosialt samvær kan bety for helsen vår!

Del gjerne historien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com