lørdag, juni 12, 2021

Legger du solpudderet riktig? Det er spesielt én feil mange gjør

Mest lest nå

En solkysset glød i ansiktet kan være nydelig om solpudderet er riktig påført.

Er pudderet feil påført kan det virke mot sin hensikt. En feil mange gjør er at de påfører for mye pudder eller at de påfører pudderet i hele ansiktet. Da kan ansiktet bli flatt og livløst, og det er jo ikke det vi ønsker å oppnå.


Så hvordan legger man solpudder på best mulig måte? Her skal du få noen tips:

  1. For å gi ekstra glød til ansiktet skal solpudderet påføres der solen naturlig treffer ansiktet, dette er de høyeste og ytterste punktene som står ut i ansiktet ditt: panne, nese, kinnben og hake. Påfører du solpudder her, vil det se ut som at du nettopp har vært ute i solen. Bruker du et solpudder med skimmer i, oppnår du glød og ikke bare farge.
  2. Solpudder kan brukes på forskjellige måter. Ønsker du å konturere ansiktet kan du bruke et matt solpudder. Legger du solpudderet i ytterkantene av ansiktet og på sidene av nesen, kan du forme ansiktet ditt. Du kan legge solpudderet i et ”tretall” på siden av ansiktet. Altså panne, under kinnbena og under kjeven. Dersom dette er området du ønsker å trekke tilbake tilbake/forminske kan du oppnå dette ved å legge produktet på denne måten.
Foto Canva.com

Redskapet du bruker har mye å si for resultatet, uavhengig om du bruker solpudder med eller uten skimmer. Jo større og løsere kosten er, desto dusere blir resultatet. Jo mindre og mer kompakt kosten er, jo hardere og sterkere blir streken. Det kan derfor være lurt å bruke en stor og noe løsere børste når du påfører solpudder for å oppnå glød.

Ønsker du å konturere ansiktet kan du godt bruke en mer kompakt kost. F.eks. en skrå rougekost.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter