Hjem Viralt Lei frekkaser som «okkuperer» solsengene med håndkle sitt grytidlig

Lei frekkaser som «okkuperer» solsengene med håndkle sitt grytidlig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste som har vært på chartertur kan nok kjenne seg igjen i det Thom og Lisa beskriver.

Vanligvis betyr et ubetjent strandhåndkle på en solseng at det er reservert for senere. Men hvis det da ikke er senger tilgjengelig for andre gjester, kan det forårsake irritasjon.

Det australske paret, Thom og Lisa, var på ferien på Bali i Indonesia. Her var det flotte bademuligheter, men slettes ikke enkelt å få tak i en solseng. Thom har fortalt om hendelsen på Facebook, og innlegget er omtalt av Daily Star.

Selv om Thom og Lisa kom ut allerede klokken 06.30 om morgenen fant de allerede da strandhåndklær på de beste solsengene. Men selv timesvis etter at solsengene var «holdt av», var det ingen som brukte dem.

Noen av hotellgjestene hadde slengt håndklærne sine på de beste solsengene og holdt dem «reservert» i hele ni timer, kan paret fortelle.

Thom og Lisa ble temmelig irriterte, og bestemte seg for å rett og slett ta «hevn» på de egoistiske feriegjestene som okkuperte de beste solsengene så lenge uten at de faktisk brukte dem.

Mange ville nok nøye seg med vente en times tid før man slenger bort håndklær fra en solseng som har stått uten tilsyn.

Det australske paret var langt mer sjenerøse enn det. De ventet i hele ni timer på at «solsengokkupantene» kom tilbake til håndklærne sine.

Thom forklarer at de ventet hele dagen, men da sengene fortsatt var uberørt og ingen var i sikte valgte de å ta solsengene.

– Klokka 14.00 fortalte vi bassengpersonalet at vi hadde flyttet håndklærne siden ingen hadde vært på der. Deretter ventet vi til kl. 15.30. Da kom de til slutt. Og det var uvurderlig da de sto der med iPads og bøker i hendene og oppdaget at den lille plassen deres var borte, skriver Thom på Facebook, ifølge Daily Star.

Da han og Lisa skulle gå, tok de også litt ekstra «hevn» på familien som hadde okkupert sengene uten å bruke dem i hele ni timer. I stedet for å frigjøre sengene, passet de på å finne noen andre som ville ha dem. Dermed fikk ikke «solseng-okkupantene» tak i sine foretrukne solsenger den dagen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com