Hjem Historier fra livet Leieboeren fikk sjokk da han skjønte hvorfor hans tidligere utleier ba om adressen hans

Leieboeren fikk sjokk da han skjønte hvorfor hans tidligere utleier ba om adressen hans

Del
X

På leiemarkedet kan det nok ofte være vanskelig nok å finne en fin leilighet, men å finne en utleier som dette er det neppe mange som gjøre.

Chris Robarge fra Worcester i den amerikanske delstaten Massachusetts ble paff da han plutselig fikk en melding fra en mann han tidligere hadde leid bolig av, Mannen spurte etter hans nåværende adresse.

Det hadde ikke vært noen uoverenstemmelser av noe slag da Robarge flyttet ut, og etter det Robarge selv kjente til så var det heller ikke noe som hadde blitt ødelagt i løpet av tiden han bodde der. Derfor stusset han litt over forespørselen.

Han sendte likevel adressen sin til mannen han tidligere hadde leid ut til. Noen dager senere fant han ut hvorfor mannen ønsket adressen hans.

A person I formerly rented from asked me for my current address recently. This person rented me a space in their house…

Posted by Chris Robarge on Tuesday, August 10, 2021

Sammen med en sjekk på 2500 dollar, tilsvarende rett over 25.000 norske kroner, lå det et brev fra Robarges tidligere husvert:

– Det var et brev fra utleieren som informerte meg om at de hadde solgt huset sitt og at de betalte meg og alle leietakere de noen gang har hatt fordi vi bidro til fortjenesten de fikk når de solgte huset, skriver Robarge i innlegget som også er delt av Upworthy.

For Robarges del hadde han flyttet inn som leietaker etter en skilsmisse. Og leiligheten han hadde leid var det første stedet han hadde kalt sitt eget hjem.

– Jeg har sittet og prøvd å fordøye dette i mer enn en dag, og jeg er fortsatt fullstendig ute av stand til å forklare hva denne denne handlingen betyr for meg. Alt jeg kan si er at det er mennesker som snakker om verdiene sine, og så er det mennesker som faktisk lever etter dem. Og grunnen til at jeg ønsket å dele dette er fordi jeg vil oppmuntre oss alle til å faktisk etterleve verdiene våre, sier Robarge som har delt innlegget etter samtykke med utleieren.

Innlegget er delt nesten 10.000 ganger, og har fått over 1100 kommentarer. Stprt sett er folk helt målløse over den fanastiske gesten fra utleier.

– Handling sier mer enn ord. Det er fantastisk å høre om så flotte mennesker, er det en som sier i kommentarfeltet.

– Jeg hadde aldri kommet på å gjøre noe slikt. Inspirerende, er det en annen som sier.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com