Hjem Evergreens Hun hadde leid hjemmet sitt i 23 år – Da utleier ringer henne får hun sjokk

Hun hadde leid hjemmet sitt i 23 år – Da utleier ringer henne får hun sjokk

Jane Sayner leide hjemmet sitt i 23 år. Da utleier ringte henne fikk hun sitt livs hyggeligste sjokk.

– Jeg lurer fortsatt noen ganger om dette virkelig hendte, sier hun til 9 Now om den helt utrolige generøsiteten hun opplevde.

Da Jane Sayner var på boligjakt for godt over 20 år siden, fant hun en to-roms med hage i St Albans, nordvest for Melbourne. Hun syntes boligen var perfekt, og har ikke angret en dag på at hun flyttet til dette nabolaget.

Hun leide eiendommen av John Perrett, som var farmasøyt, fotballspiller, eiendomsinvestor og filantrop. I løpet av sine 83 år sparte Perrett opp en formue på flere millioner dollar.

Selv jobbet Jane Sayner (74) på et marked frem til hun gikk av med pensjon, og hadde en betydelig mer beskjeden økonomi. Men telefonen fra utleieren hennes gjør at kvinnen fortsatt klyper seg selv i armen.

Jane ble mildt sagt overrasket da utleier ringte henne. Foto: privat

En dag fikk hun nemlig en telefon fra utleieren. Han sa han ville at hun skulle snakke med advokaten hans.

– Han er her akkurat nå, og du må gi ham fullt navn fordi jeg overlater boligen til deg, lød beskjede Sayner fikk av Perrett.

På dette tidspuntket hadde Perretts Parkinsons forverret seg, og han hadde selv flyttet på sykehjem.

Perrett døde i september 2020, da han var 86 år gammel. Hoveddelen av formuen donerte han til Royal Melbourne Hospital der han hadde fått en ny nyre tredve år tidligere.

Foto: Privat

Den enorme formuen han donerte til sykehuset er blitt investert og vil komme både sykehuse og dets pasienter til gode i flere tiår fremover.

Men også Sayner, som nå er pensjonist og bor i den lille boligen sin med hagen hun er så glad i, kan takke Perrett.

– Jeg takker ham fortsatt, hver eneste dag… jeg sier til meg selv «takk John», forteller den heldige kvinnen som takket være John Perretts generøsitet gikk fra å være leietaker til å bli huseier.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com