Hjem Historier fra livet Lek med en automatisk garasjeport endte tragisk – ni år gammel gutt døde og 12-åring alvorlig skadd

Lek med en automatisk garasjeport endte tragisk – ni år gammel gutt døde og 12-åring alvorlig skadd

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En ni år gammel gutt ble klemt i hjel av en garasjeport da han lekte med vennen sin.

Abdul Razack Tarawaley (9) og en 12 år gammel nabo lekte rundt garasjen utenfor leilighetskomplekset der de bor, like utenfor Melbourne i Australia. De to guttene holdt seg fast i garasjedøren mens den svingte oppover, og løftet guttene opp fra bakken.

Da porten nådde helt opp ble de to guttene kvestret mellom den tunge garasjedøren og en metallrist over den.

Det var Abduls far, som også heter Abdul Razack Tarawaley, som så de to guttene.

Farens desperate forsøk på å dra ned garasjeporten var forgjeves: Porten var rett og slett for tung. Flere andre beboere i leilighetskomplekset skyntet seg også til stedet for å forsøke å hjelpe.

– Jeg trodde de leker gjemsel, men når jeg kommer dit ser jeg dem, og blodet renner ut av munnen til sønnen min, sier en fortvilet Tarawaley ifølge Daily Mail til Seven News.

Mens ni år gamle Abdul allerede var død klarte den andre gutten å be om hjelp.

– Jeg sjekket Abdul. Han var død, sier Tarawakey.

Han forteller at sønnen hans hadde tryglet ham om å få gå ut og leke den dagen, selv om foreldrene mente niåringen måtte hvile seg litt etter en lang dag i byen.

Men sønnen ville så gjerne ut å leke så foreldrene ga etter og sa at han kunne være ute i 30 minutter, men ikke mer.

Da nødetatene kom til stedet var det ikke mulig å redde Abdul. Vennen hans ble hastet til sykehus, hvor han fortsatt er innlagt. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil.

Abdul var det eneste barnet foreldrene hans hadde. Han skulle ha feirey tiårsdagen sin to uker etter den tragiske ulykken.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com