lørdag, juni 12, 2021

Lena fra «Åndenes Makt» om besøket på Orderud gård: – Det var forferdelig

Mest lest nå

Lena Ranehar (61) fra «Åndenes Makt» har vært på noen av Nordens mest hjemsøkte steder.

– Det er veldig krevende å ta inn over seg alle energiene. Det er som å løpe maraton. Jeg blir fysisk og mentalt sliten, men det er like spennende hver gang, slier hun i papirutgaven av Se & Hør som kom ut 11. mai.


Nå bryr hun seg ikke lenger om hva folk synes om det hun driver med, men hun kan fortelle at det ikke var like lett i barndommen. Foreldrene hennes var bekymret for at jenta snakket så mye om døden.

Se & Hør datert 11. mai 2021 har et lengre intervju med Lena Ranehag, kjent fra «Åndenes Makt».

– Det var nok sårt for dem at jeg var så annerledes, sier hun. For å slippe mobbing skjulte hun evnene for skolekameratene.

I voksen alder har Lena derimot sett på evnene sine som en gave. Hun har vært med på en rekke TV-serier, blant annet «Åndenes makt» og «Fornemmelse for mord». Sistnevnte bragte henne til Orderud gård.

Vanligvis er Lena rolig, uansett hva hun kjenner på av åndelige energier. Men da tv-teamet hentet henne fra Sverige, og uten forhåndsinformasjon brakte henne til gården som er åstedet for en av de mest omtalte kriminalsakene i nyere norsk historie, ble hun urolig.

– Det var forferdelig. Jeg kjente med en gang at det hadde skjedd noe grusomt der. Det var vedmodig og tøft, sier Lena til Se & Hør.

Hun hevder hun kom i kontakt med en avdød kvinne.

– Hun var veldig sjokkert over sin egen død, og det som hadde skjedd, sier Lena til bladet.

Lena understreker at hun som klarsynt ikke kan si om en person er skyldig eller uskyldig. Men hun sa ifølge Se & Hør, som retten også slo fast, at Per og Veronica Orderud var involvert. Og hun mente at drapsvåpenet var skjult under bakken, muligens i en brønn.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter