søndag, mai 16, 2021

Les prins Williams vakre ord om bestefaren

Mest lest nå

I et innlegg på instagram hyller prins William (38) sin avdøde bestefar, prins Philip.

Prins Philip (99) døde fredag morgen, og etterlater et stort tomrom for hele den britiske kongefamilien.


I sommer ville prins Philip fylt 100 år. Han har vært Dronningens ektemann i 73 år og de har fire barn sammen.

Nå legger barnebarnet, prins William, ut en hyllest til bestefaren på Instagram.  

Min bestefars liv var definert av tjeneste for landet sitt og Commonwealth, for sin kone og dronning og vår familie, sier William i innlegget.  

Han sier videre at han føler seg heldig som ikke bare har fått veiledning av bestefaren, men også hatt ham med seg langt inn i voksenlivet – i både gode og vanskelige dager.

– Jeg vil alltid være takknemlig for at kona mi fikk så mange år til å bli kjent med bestefaren min, og for godheten som han viste henne. Jeg vil aldri ta de spesielle minnene barna mine har av oldefar for gitt, sier William som videre beskriver scenen vi ser på bildet, der han hentet barna med hest og kjerre.  

Prins William berømmer også bestefarens smittsomme sans for eventyr så vel som hans rampete sans for humor.

– Min bestefar var en ekstraordinær mann og en del av en ekstraordinær generasjon. Catherine og jeg vil fortsette å gjøre det han ville ha ønsket, og vi vil støtte dronningen i årene fremover. Jeg vil savne bestefaren min, men jeg vet at han vil at vi skal fortsette med jobben, avslutter William innlegget med.

Bildet i innlegget er tatt av hertuginne Kate.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter