torsdag, april 9, 2020

Les Sara Skorgan Teigens rørende minneord til sin pappa

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Det har gått tre dager siden Jahn Teigen gikk bort så alt for tidlig. De siste dagene har vært preget av vakre ord fra mennesker som har stått teigen nær.

Mange har brukt sosiale medier for å fortelle om sitt savn og sorg. Blant annet Anita Skorgan.

Anita delte et vakkert dikt av Sjur Ivarshus på Facebook til minne om eksmannen og sin gode venn:

«Den stillaste vegen

er den du går no

i tålmod og vemod

i einsemd og ro

vegen er berre din

og skal aldri rørast

av liv og lagnad

som ikkje er deg»

Datterens minneord

Fredag morgen delte Sara Skorgan Teigen sine minneord om pappaen sin på Instagram. I det gripende innlegget skriver hun:

«Si meg, hva betyr adieu?
En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar.
Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå?
Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg.
Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted.
Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise.
Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen.
Fra hjertet, takk for alt.
Du er uerstattelig.

🌞»

View this post on Instagram

Si meg, hva betyr adieu? En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar. Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå? Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg. Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted. Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise. Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen. Fra hjertet, takk for alt. Du er uerstattelig. 🌞

A post shared by Sara Skorgan Teigen (@saraskorganteigen) on

Mange vil vise sin støtte

Etter at Sara publiserte minneordene på Instagram er det svært mange som kommenterer og ønsker å sende sine kondolanser.

Blant de mange hundre kommentarene under innlegget kan man blant annet lese:

«Vakkert og levende skrevet om din flotte pappa 🌹»

«God trøsteklem fra meg.❤️ Den beste norske artisten i mitt liv..❤»

«Så fine ord. Du er heldig som har hatt en slik far.»

Det var utrolig vakre ord fra Sara Teigen. Vi sender våre kondolanser og varme tanker i den tøffe tiden. Du må gjerne bruke kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende noen gode ord til henne du også.

Nedenfor kan du se Jahn Teigens karriere i bilder:

[YouPlaySinglePlayer video=»1040,2414,329680″ ]

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter