Hjem Kjendisnytt Letter på sløret rundt den tredje sesongen av «Bridgerton»

Letter på sløret rundt den tredje sesongen av «Bridgerton»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Allerede i april 2021 lovet Netflix at det skulle komme flere sesonger av Bridgerton. Nå har produksjonsselskapet sluppet litt flere detaljer.

Mens sesong 2 av Netflix’ kostymedrama «Bridgerton» hadde premiere litt over et år etter sesong 1, ble produksjonen av den etterlengtede tredje sesongen utsatt på grunn av pandemien.

Netflix-serien «Bridgerton» er basert på åtte romaner av Julia Quinn. Den velstående Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) har åtte barn, og søker passende ekteskap i noble kretser i England.

Da Daphne (Phoebe Dynevor) søkte ektemann i den første sesongen som hadde premiere 25. desember 2020, slo serien alle tidligere seerrekorder hos strømmetjenesten. Og da sesong 2 omsider kom på skjermen var fanskaren «sulteforet» på romantikk.

Og allerede i 2021, kunne Netflix ifølge magasinet Elle, annonsere at det ble en sesong 3 og 4. Fansen har imidlertid måttet vente både lenge og vel på oppfølgersesongene.

Foreløpig har ikke Netflix røpet når serien vil bli tilgjengelig. Men de har bekreftet at den tredje sesongen faktisk er på vei – og er under produksjon.

– Jeg føler virkelig at det er Colin og Penelopes tid. Vi har sett begge disse skuespillerne på skjermene helt siden sesong 1, og vi er allerede litt investert i dem. Vi vet hvem de er som mennesker, sier manusforfatter Nicola Coughlan ifølge Variety.

Hun har dermed allerede røpet at den tredje sesongen av «Bridgerton» vil fokusere på kjærlighetshistorien mellom Colin Bridgerton (Luke Newton) og Penelope Featherington. Dette har fått fansen til å lure på om serien har gått helt bort fra Julia Quinns bøker som den i utgangspunktet er basert på.

– Jeg føler, spesielt i den siste sesongen, at spenningsmomentene mellom dem er der, når det virker som om Colin nesten innser at Penelope har følelser for ham, men ikke ser det helt. I stedet for å trå vannet med den dynamikken, ønsket vi å ta dette inn i sesongen som deres, avslører manusforfatteren.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com