Hjem Viralt Levde på kun øl i 46 døgn – resultatene er oppsiktsvekkende

Levde på kun øl i 46 døgn – resultatene er oppsiktsvekkende

Amerikanske Del Hall, levde kun på øl i 46 dager. Da den noe spesielle øl-dietten var over forrige påske, hadde han gått ned 20 kilo.

Del, som jobber ved «Fifty West Brewing Company» i Cincinnati i Ohio, startet dietten den 6. mars i fjor, og holdt det gående helt til påske. Inspirasjonen bak dietten, hentet han fra faste-ritualene til munker i Bayern i Tyskland på 1700-tallet.

«Jeg gikk fra 132 kilo til 112. Jeg gikk altså ned 20 kilo og jeg har det helt supert», sier Del til Ladbible.

«Kolesterolet mitt gikk ned, blodtrykket gikk ned og blodsukkeret mitt gikk ned. Bare forbedringer», sier han videre, og legger til at han skal prøve å fortsette å gå ned i vekt, dog med en litt annen type diett.

«Jeg skal prøve å fortsette vekttapet gjennom periodisk faste og ved å minske porsjonsstørrelsen», sier han.

To til fem øl om dagen

Dietten bestod av vann på morgenen og mellom to og fem øl i løpet av dagen.

«Jeg drikker mellom to og fem øl om dagen. Jeg drikker ikke nødvendigvis om morgenen, jeg er ikke er frokost-person. Så jeg står opp, drikker litt vann, og tar en svart kaffe, ikke noen form for søtning, ikke noe melk, ingen ting, bare svart kaffe», sa Del på YouTube-kanalen sin under dietten.

Ikke lei av øl

Selv om Del har drukket kun øl i 46 dager, er han fortsatt ikke lei av øl.

«Nei, jeg elsker virkelig øl, og jeg kommer aldri til å bli lei av øl. Da jeg spiste mitt første måltid etter dietten, skylte jeg det ned med øl», sier han.

Selv om øl-dietten kan kalles en suksess for Del, anbefaler han ikke andre å prøve det samme.

«Nei, jeg vil ikke oppfordre andre til å gjøre det samme. Det finnes nok andre bedre måter å gå ned i vekt på som er sunnere», sier han.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com