torsdag, juni 4, 2020

Liam Neesons kone døde i en skiulykke for ti år siden. Nå forteller han hva som egentlig skjedde

Mest lest nå

Skuespiller Liam Neeson og kona Natasha Jane Richardson, møttes i 1993 da de begge to spilte i oppsetningen «Anna Christie» på Broadway. Det endte med giftemål, og de fikk 16 fine år sammen før Natasha døde.

Da de møttes, var Natasha 29 år gammel, og Liam 40. Da Natasha fylte 30 år, skrev Liam et kort til henne. På denne tiden var han i Polen for å spille inn filmen «Schindlers liste». Liam hadde rollen som Oskar Schindler.

I kortet til sin kjære, skrev han: «Du vokser i mine øyne. Masse kjærlighet, Oskar.»


Liam syntes det var et riktig rå romantisk kort. Men det syntes ikke Natasha. Hun svarte med følgende:

«Dette er som et brev fra en god venn. Hvilket forhold har vi?»

Giftet seg på en gård

Og i det øyeblikket, visste Liam at han var hodestups forelsket i Natasha.

«Det var da jeg visste at jeg virkelig elsket den her personen. Jeg tenkte: «Det her er riktig og ekte og noe som vi må verne om», sa Liam ifølge Independent.

Natasha reiste sporenstreks til Polen, og sommeren etter giftet paret seg på en gård utenfor New York. Det lykkelige paret fikk to sønner sammen, Michael i 1995 og Daniel i 1996.

Falt og slo hodet

Men så, den 18. mars 2009, døde Natasha i en skiulykke i Quebec.

Natasha falt og slo seg hardt i hodet. Hun døde på sykehuset like etterpå. Liam har i alle år ikke ønsket å snakke om ulykken. Men for noen år siden, i programmet 60 Minutes, fortalte han hva som egentlig skjedde.

Liam hadde snakket med Natasha i telefonen like etter ulykken.

«Jeg snakket med henne, og hun sa: «Åh, kjære. Jeg jeg falt i snøen.» Det var sånn hun beskrev det», sa Liam i intervjuet.

Donerte bort organene hennes

Liam forteller videre at han ikke trodde det kunne være så alvorlig. Men på det tidspunktet visste ingen at Natasha hadde fått en hjerneskade, og at blod lekket ut i hjernen hennes.

Natasha havnet i respirator på sykehuset. Og Liam fikk beskjed om at hun aldri kom til å våkne igjen.

Etter Natashas død, donerte Liam bort hennes organer, akkurat slik hun selv hadde sagt at hun ville. Tre personer lever i dag med Natashas organer.

LES OGSÅ: Alpinisten Bode Miller og kona mistet sin 19 måneder gamle datter – fikk sjokk da de så ultralydbildet av sitt neste barn

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter