onsdag, august 12, 2020

Liam fra Sverige forsov seg til jobben – våknet av at sjefen sto på soverommet!

Mest lest nå

Vi kjenner vel alle til den ekle følelsen av å forsove seg. Den stressende morgningen etterfulgt av lange blikk fra kolleger når man endelig ankommer arbeidsplassen. Men hvordan hadde du følt deg om du faktisk ble vekket av din egen sjef?

Du kan jo tenke deg hvordan Liam Pinelake fra Sundsvall i Sverige hadde det. Han ble nemlig overrasket av at sin egen sjef sto på soverommet da han ikke hadde møtt presis til jobb.


– Jeg har aldri noensinne vært så rask ut av sengen, sier han.

Liam er 22 år gammel og jobber innenfor eldreomsorg. Natt til onsdag våknet han ikke av ringeklokken. Kjæresten hadde forsøkt å vekke han, men gitt opp da hun selv måtte komme seg på jobb.

Arbeidsdagen til Liam begynner klokken 07.00, men sjefen ante ugler i mosen da Liam ikke møtte opp. Han dro til leiligheten for å se om Liam var der, da han ikke hadde ringt seg syk. Da det ikke var noen som åpnet dro sjefen videre til Liams kjæreste sin jobb. Der fikk han både nøkler og tillatelse til å overraske gutten.

Liam forteller om opplevelsen på Facebook. 

640@80

Liam måtte pent kle seg før det bar av sted på jobb. Kjøreturen med sjefen var nok av det pinlige slaget. Til Expressen sier Liam:

– Hun sa noe sånt som at det gjelder å komme seg opp av sengen istedenfor å snooze. Det er bra med krutt i sjefen min og hun aksepterer ikke at man kommer for sent. De har hatt mye gøy med dette på jobben og man kan vel si at jeg har fått noen påminnelser om det som skjedde.

Men nå blir det bedre tider og nye rutiner.  

– Jeg får prøve å legge meg tidligere og prøve å sovne, for jeg våger absolutt ikke å komme for sent igjen!

Man kan trygt si at metoden til denne sjefen fungerte! Del den gjerne videre, om ikke du er redd for at din egen sjef skal få noen ideer da….

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter