Har du kjøpt babyservietter av merket Libero Touch Wet Wipes den siste tiden? Da bør du lese videre!

Selskapet Essity opplyser nemlig i en pressemelding at de nå tilbakekaller produktet etter at en internkontroll har avdekket for høye bakterienivåer.

Disse våtserviettene blir nå tilbakekalt. Foto: produsenten

Jennie Andersson er sjef for produktsikkerhet i Libero. Hun forteller til NRK at man på nåværende tidspunkt ikke vet hvilke bakterier det er snakk om.

«Vi har funnet for høye nivåer av bakterier i produktet. Vi vet foreløpig ikke hvilke bakterier det er snakk om, men har valgt å tilbakekalle produktene i påvente av prøvesvar», sier Andersson.

LES OGSÅ: Lege advarer: De skjulte farene ved å bruke våtservietter til barn! Dette bør du sjekke våtserviettene for!

Videre ber hun kunder som har brukt serviettene om å være observant og sjekke barnets hud.

«Dersom man ser at noe unormalt på barnets hud, skal man oppsøke lege. Men vi har til nå ikke fått meldinger om at noen har opplevd noe slikt etter å ha brukt serviettene», sier hun til NRK.

Ikke bruk våtserviettene

I Liberos norske pressemelding ber de kunder som har kjøpt produktet om ikke å bruke det, men å ta kontakt pr epost.

«Det er ingenting som er viktigere enn et barns sikkerhet, og vi tar dette veldig alvorlig. I dag er det ingen indikasjon på helsefare, og vi har så langt ikke mottatt noen klager på produktet, men produktsikkerhet har høyeste prioritet for Essity og vi har derfor valgt og frivillig tilbakekalle alle våtservietter under merket Libero Touch mens vi utfører kvalitetskontroller.

Forbrukere som har kjøpt produktet bes om å ikke bruke det, men ta kontakt med: libero.forbruker.kontakt@essity.com for å få info»

Nå hjelper vi med å spre advarselen. Del gjerne artikkelen med andre småbarnsforeldre som kan ha kjøpt disse våtserviettene!

LES OGSÅ
Blinde Inger (51) og førerhunden Billie ble nektet innpass i drosjen