Hjem Historier fra livet Like etter at babyen deres ble født fant kvinnen ut den grusomme sannheten om samboeren

Like etter at babyen deres ble født fant kvinnen ut den grusomme sannheten om samboeren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Amy mistenkte at forloveden var utro. Hun åpnet telefonen hans for å få svar – og der fant hun en rekke nakenbilder av mindreårige jenter.

Amy fra Kent i England hadde nettopp født datteren hun har sammen med Jamie Kennedy. Hun hadde en følelse av at noe ikke var som det skulle, og mistenkte at han var utro. Derfor sjekket hun samboerens telefon.

Kvinnen, som har valgt å ikke dele etternavnet sitt, fortalte ifølge Daily Mail til KentOnline at hun var oppe midt på natten med sin nyfødte baby i 2016. Det var bare fem dager etter at hun hadde kommet hjem fra sykehuset etter fødselen. Det var da hun bestemte seg for å sjekke telefonen til Kennedy.

Kennedy (41) er nå dømt for en rekke seksuelle overgrep mot barn, inkludert voldtekt, seksuell aktivitet med et barn og besittelse av seksualiserte bilder av barn.

Dommen kommer syv år etter at Amy gjorde den forferdelige oppdagelsen. Amy, som anmeldte han da hun fant bildene, mener at noen av ofrene kunne vært spart hvis han hadde blitt dømt tidligere.

Amy forteller at hun trodde eksen hadde en affære – men det hun fant var bare enda verre. Hun forklarte at hun hadde vært mistenksom overfor ham fordi han så ut til å vise liten interesse for sin nyfødte datter og alltid satt klistret til telefonen sin. Mens Kennedy sov, gikk Amy gjennom meldingene hans. Der fant hun ikke noe uvanlig. Men da hun åpnet Instagram-appen hans, fant den nybakte moren seksualiserte bilder av mindreårige jenter, som han hadde drevet utpressing av for å få jentene til å sende bilder til ham.

Amy med sin nyfødte kort tid etter at hun oppdaget at datterens far var en pedofil. Foto: Privat

– Barnet mitt hadde ikke lenger en far. Planene for å søke boliglån var kansellert. Bryllupet vårt var avlyst. På et blunk hadde jeg blitt en enslig forsørger som i store trekk hadde mistet hele livet mitt, sier hun.

Amy løp inn på morens rom for å vekke henne. Da moren spurte hva som var galt, fortalte hun at samboeren var en pedofil. Mor og datter var oppe hele natten og overførte bevisene de hadde funnet til en annen enhet, fordi eksen hennes tidligere hadde ødelagt en gammel telefon. Tre dager senere leverte de bevisene for politiet.

Tiden gikk og Amy ventet på at eksen skulle bli stilt for retten. Hun levde i konstant frykt for at han skulle dukke opp mens hun var ute med datteren deres. Uansett hvor hun gikk, så hun seg over skulderen. Han hadde fått besøksforbud, men Amy hevder han trakasserte henne både personlig og på nettet, og tvang henne til å flytte tre ganger. I mellomtiden ble hun gjort oppmerksom på flere anklager mot eksen hennes – og hun begynte til og med å samarbeide med ofrene hans for å hjelpe dem med å rapportere overgrepet hans.

LES OGSÅ: Drepte pedofil mann som misbrukte barna hennes – nå ber hun om at dømte sexforbrytere ikke må få lov å skifte navn

Jamie Kennedy utpresset unge jenter på nettet til å sende ham usømmelige bilder. Foto: Privat

Et av ofrene hadde vært 16 år gammel da Kennedy henvendte seg til henne på nettet og begynte å flørte med henne. Kort tid etter presset han henne til å møte ham personlig, og under dette møtet voldtok han jenta. Etter at offeret, med Amys hjelp og støtte, politianmeldte voldtekten, ble Kennedy siktet for voldtekt og seksuelle overgrep. Mediedekningen av saken fikk et annet offer til å stå frem: Hun hadde blitt misbrukt av Kennedy 20 år tidligere, da hun kun var 13 år gammel.

Det ferskeste lovbruddet Kennedy måtte svare for under rettssaken var overgrep begått i fjor mot en 13 år gammel jente. Mens han ventet på å få de andre lovbruddene han var tiltalt for opp for retten, lokket han 13-åringen hjem til seg og begikk overgrepene.

Under rettssaken forsøkte Kennedy å legge skylden på Amy, og hevdet at han bare tilsto forbrytelsene fordi hun hadde truet med at han ikke fikk møte datteren sin. Han prøvde også å si at det var Amy som hadde begått forbrytelsene han ble anklaget for. Juryen kjøpte imidlertid ikke historien hans og fant ham enstemmig skyldig i alle de 16 tiltalepunktene: Det var to tilfeller av å få et barn til å delta i seksuell aktivitet, seks tilfeller av voldtekt og seksuelle overgrep og tre tilfeller knyttet til seksualiserte bilder av barn.

Amy gjør sitt beste med å gå videre i livet. Hun har lært å slutte å klandre seg selv for Kennedys syke forbrytelser, siden hun ikke kunne ha visst hva han holdt på med. Hun er imidlertid frustrert over at det tok syv år før Kennedy ble stilt for retten etter hennes første politianmeldelse av eksen i 2016.

LES OGSÅ: Jenten på 5-år ble misbrukt. Da slo faren ihjel voldtektsmannen. Dommen? Frikjent

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com