in ,

Like før den kreftsyke jenta døde oppdaget moren noe spesielt på bildet de tok sammen

Sahra og datteren, Amy var i London, på the Royal Free Hospital, for en av Amys siste behandlinger mot kreft, da moren tok en selfie av de to. På bildet viser et lys, formet som en engel.

«Jeg tenkte ikke på det først, men når du ser nøye på bildet så ser det ut som en engel,» sa moren Sahra til Daily mail, om bildet som ble tatt av datteren kort tid før hun døde.

«Da Amy så bildet, sa hun; det er min skytsengel.» Bare tre uker etter døde hun.


Lyset ser virkelig ut som en engel.

«Det var bare to lamper på den siden av rommet, og de var begge skrudd av. Det kan ikke forklares, det er så merkelig,» sier Sahra.

Sahra forteller at hun ikke er religiøs, men at bildet fikk henne til å tenke at det er noe mer der ute. Det gav henne trøst å tenke på at hennes 19 år gamle datter hadde englevakt den siste tiden hun levde.

Amy døde av en sjelden form for kreft i leveren. På Amys siste konsultasjon fikk moren beskjed om at svulstene hadde nådd størrelsen til tennisballer, og at datterens liv ikke kunne reddes. Sahra beskriver Amy som modig og viljesterk. Hun var en inspirasjon for andre, til tross for at hun var veldig syk. Morfaren hadde også kreft, og de to hjelp hverandre å holde ut og kjempe mot sykdommen.

LES OGSÅ: 7 tegn på at du har en beskyttende engel

Ved første øyekast kan det se ut som at lyset på bildet reflekteres av en lampe, men ettersom lampene ikke var tent, kan vi forstå Sahra og Amys tanke om at deres siste bilde sammen fanger opp noe mer enn mor og datter.

Hva tror du? Er lyset bare formet som en engel ved en tilfeldighet eller finnes det mer mellom himmel og jord enn vi er klar over? Del gjerne artikkelen og si din mening.

Denne historien handler om småbarnsmoren Sarah og Amy. Har du en historie fra hverdagen eller livet ditt som kan inspirere eller kanskje motivere andre mennesker? Send den inn her. Husk også å følge oss på Facebook og Instagram.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tilbakeblikk: Kurt Nilsen og Helene Bøksle i Oslo domkirke – Gje Meg Handa Di, Ven

19-åringen hadde uhelbredelig hjernekreft – de siste månedene av livet brukte han på en helt spesiell måte