lørdag, april 4, 2020

Lili fikk et uforglemmelig møte med den ville koalaen

Mest lest nå

Øystein Pettersen gir oss innblikk i hverdagen – Med hjemmekontor

Øystein Pettersen, med kallenavnet «pølsa» har gjort en god figur med sin kjærlige og positive personlighet gjennom tv-serien 71° Nord «Norges tøffeste kjendis». Øystein hadde...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Det var en veldig varm dag i Adelaide hills sør i Australia. Lili Grace lå og koste seg i badebassenget i hagen, da hun plutselig fikk besøk av en søt koala.

Den lille koalaen bruker og sitte i et tre i hagen til familien. Der sitter den stille og rolig og koser seg og titter på menneskene under seg. Familien er ofte ute i hagen, og de er glade i å bade i svømmebassenget sitt.

Denne kvelden lå Lili Grace og kjølte seg ned i badebassenget. Solen var snart på vei ned og det hadde vært en usedvanlig varm dag. Den lille koalaen satt som vanlig i treet ved bassenget og kikket på henne. Det skriver Djurbibeln.

Foto: YouTube

Tørst i varmen

Men denne dagen hadde koalaen andre planer enn bare å iaktta Lili Grace i bassenget. Etter en stund, klatret den lille koalaen ned, og begynte å vandre rundt ved bassengkanten.

«Denne gangen hadde han lyst til å få nye venner. Så søt!!!» skriver Lili Grace på sin YouTube-kanal, der hun også har lagt ut en video fra det hyggelige møtet.

I begynnelsen nærmet koalaen seg bassenget forsiktig. Etter en stund, satt den seg ned og begynte å drikke av vannet. Lili Grace understreker at det er et ferskvannsbasseng.

«Vi bruker å ha stående en egen vannskål til han , men på denne varme dagen, foretrakk han det kalde bassengvannet», skriver Lili Grace.

Foto: YouTube

Kosete koala

Lili Grace svømte forsiktig bort til koalaen, og hjalp den med å drikke vann. Så gikk hun opp av bassenget, og nærmet seg forsiktig det lille, lodne dyret. Det viste seg at koalaen var veldig glad i kos. Og Lili Grace fikk både en suss og en klem.

Etter noen minutter, snudde koalaen seg og tuslet ut av hagen og tilbake til skogen der den bor. Videoen blir spesielt herlig når man tenker på alle koalaene som mistet livet i det grusomme skogsbrannene som nylig herjet Australia.

Se den søte filmen her:

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...