Hjem Dyr Lili fikk et uforglemmelig møte med den ville koalaen

Lili fikk et uforglemmelig møte med den ville koalaen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det var en veldig varm dag i Adelaide hills sør i Australia. Lili Grace lå og koste seg i badebassenget i hagen, da hun plutselig fikk besøk av en søt koala.

Den lille koalaen bruker og sitte i et tre i hagen til familien. Der sitter den stille og rolig og koser seg og titter på menneskene under seg. Familien er ofte ute i hagen, og de er glade i å bade i svømmebassenget sitt.

Denne kvelden lå Lili Grace og kjølte seg ned i badebassenget. Solen var snart på vei ned og det hadde vært en usedvanlig varm dag. Den lille koalaen satt som vanlig i treet ved bassenget og kikket på henne. Det skriver Djurbibeln.

Foto: YouTube

Tørst i varmen

Men denne dagen hadde koalaen andre planer enn bare å iaktta Lili Grace i bassenget. Etter en stund, klatret den lille koalaen ned, og begynte å vandre rundt ved bassengkanten.

«Denne gangen hadde han lyst til å få nye venner. Så søt!!!» skriver Lili Grace på sin YouTube-kanal, der hun også har lagt ut en video fra det hyggelige møtet.

I begynnelsen nærmet koalaen seg bassenget forsiktig. Etter en stund, satt den seg ned og begynte å drikke av vannet. Lili Grace understreker at det er et ferskvannsbasseng.

«Vi bruker å ha stående en egen vannskål til han , men på denne varme dagen, foretrakk han det kalde bassengvannet», skriver Lili Grace.

Foto: YouTube

Kosete koala

Lili Grace svømte forsiktig bort til koalaen, og hjalp den med å drikke vann. Så gikk hun opp av bassenget, og nærmet seg forsiktig det lille, lodne dyret. Det viste seg at koalaen var veldig glad i kos. Og Lili Grace fikk både en suss og en klem.

Etter noen minutter, snudde koalaen seg og tuslet ut av hagen og tilbake til skogen der den bor. Videoen blir spesielt herlig når man tenker på alle koalaene som mistet livet i det grusomme skogsbrannene som på det tidspunktet herjet Australia.

Se den søte filmen her:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com