Hjem Kjendisnytt Harry og Meghan feirer Lilibets første bursdag – Deler nytt bilde av datteren til fansens glede

Harry og Meghan feirer Lilibets første bursdag – Deler nytt bilde av datteren til fansens glede

Harry og Meghan feiret datteren Lilibets første bursdag i Windsor med en avslappet bursdagsfest — hennes kongelige søskenbarn var invitert til festlighetene.

Ifølge Daily Mail skal Harry og Meghan ha holdt en uformell hagefest på Frogmore Cottage, som er en del av den kongelige eiendommen i Windsor. Her skal det ha vært bursdagskake, ballonger, leker og snacks.

Harry og Meghans yngste barn hadde også besøk av Zara og Mike Tindalls tre barn, Mia, Lena og Lucas, samt Savannah og Isla som er døtrene til Peter Phillips og Autumn Kelly. I forbindelse med bursdagen har Harry og Meghan delt et bilde av ettåringen.

Utenom et julekort er dette første gang Harry og Meghan deler et offentlig bilde av Lilibet.

Gudfaren til tre år gamle Archie, Charlie Van Straubenzee, var også invitert, sammen med broren Tom som er gudfar til prinsesse Charlotte.

– Det var en herlig begivenhet og hadde alt du kan forvente deg av et barnebursdagsselskap, sier en kilde ifølge Daily Mail til avisen The Sun.

LES OGSÅ: Harry og Meghan dro tilbake til USA før Dronningens jubileumsfest var over

Kilden forteller at tanken var at det skulle være veldig avslappet og uformelt, der folk kunne komme og gå som de ville.

Lilibeth som er i Storbritannia for første gang har ikke hilst på sine kongelige slektninger tidligere.

Under besøket har også Dronningen fått hilse på sitt nest yngste oldebarn for aller første gang, og det er første gang siden Harry og Meghan dro til USA at hun har fått hilse på lille Archie. Dette melder VG.

Ettåringen Lilibet Diana er oppkalt etter både dronning Elizabeth og prins Harrys avdøde mor, prinsesse Diana. Dronning Elizabeth har nemlig hatt kallenavnet «Lilibet» hele livet, noe som skal stamme fra at hun som liten ikke klarte å uttale «Elizabeth».

Dronningen har 12 oldebarn, og Lilibet er det nest yngste. Prinsesse Beatrice, prins Harry og prins Williams kusine, fødte en datter i oktober i fjor – fire måneder etter at Lilibeth kom til verden.

Bursdagen til Lilibeth faller sammen med markeringen av at Dronningen har sittet 70 år på tronen. Da jubiuleumsfeiringen startet torsdag sto hun lenge på slottsbalkongen på Buckingham Palace sammen med sine nærmeste. VG skriver at Harry og Meghan også var til stede, selv om de ikke viste seg for folket.

LES OGSÅ: Dronningen og Paddington sjarmerer alle med sitt te-selskap på Buckingham Palace – se den herlige videoen her

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com