Lille Abby lider av kreft. Hun kjemper en hard kamp. Men en dag hadde sykepleierne gjort noe helt spesielt for henne!

195

September er en måned som i USA er blitt utropt til den offisielle måneden for å sette fokus på barn som er rammet av kreft.

Renee Sayles er moren til den nå fem år gamle Abby. Disse kjenner så alt for godt til hva det vil si for et lite barn å kjempe mot kreft. Abby har leukemi. Ved leukemi skjer det en ukontrollert vekst av hvite blodceller og/-eller forstadier til disse. Hennes korte liv har så langt vært preget av opphold på sykehuset.

Når et barn har det tøft over tid er det svært viktig å gi barnet positive opplevelser. Det var nettopp dette personalet på Abbys sykehus ville gjøre forrige sommer. I følge Daily Mail hadde de stelt i stand en helt spesiell overraskelse til den da fire år gamle jenten.

På sykehuset måtte Abby forholde seg til mange forskjellige sykepleiere. Hun var glad i dem alle, men det var en som hadde fått en spesiell plass i Abbys hjerte. Den mannlige sykepleieren Matt Hickling hadde raskt blitt jentens favoritt. De to utviklet et spesielt bånd og Matt var en solid trøst i en vanskelig tid for Abby.

En dag fortalte lille Abby at hun i fremtiden ville gifte seg med Matt. Dette fortalte hun til sin mor. Mammaen til Abby synes dette var både søtt og morsomt så hun fortalte hva Abby hadde sagt til Matt.

Matt fikk straks en idé som han diskuterte med Abbys mamma. Hun likte forslaget.

Neste gang Abby kom til sykehuset for behandling ble hun gitt en liten hvit brudekjole. Moren tok henne i hånden og førte henne «til alters». Gulvet var dekket med roseblader og flere sykepleiere hadde rollen som brudepiker, utstyrt med små buketter.

Matt Hickling hadde dresset seg opp og sto klar til å ta i mot lille Abby. Det hele ble selvfølgelig forklart til jenten, det var bare en lek, men hun ble ustyrtelig glad da hun skulle få «gifte» seg med favoritten sin.

Etter vielsen ventet det kaker til brudeparet og gjestene. En liten lekebil var utstyrt med «nygift» skilt.

Abby er dessverre ikke blitt frisk, men kjemper fremdeles videre i sin harde kamp. Samtidig er det positive opplevelser som dette som er med på å gi henne både mot og energi til å holde ut kampen.

Se den rørende seansen i videoen under, og del gjerne saken videre for å sette fokus på kampen mot barnekreft. 

SISTE NYTT

Advertisements