Hjem Historier fra livet Lille Blake (6) hadde på seg en spesiell t-skjorte på første skoledag – nå spres budskapet verden over

Lille Blake (6) hadde på seg en spesiell t-skjorte på første skoledag – nå spres budskapet verden over

Da Blakes mamma spurte hva sønnen vill ha på seg på første skoledag, valgte han en t-skjorte som det stod «Jeg vil være vennen din» på.

Blakes mamma, Nikki Rajahn, foreslo at hun kunne lage en t-skjorte til sønnen til første skoledag. Hun driver et trykksakfirma, og lager egne t-skjorter. Hun regnet med sønnen ville spørre om en t-skjorte med et fotball- eller basketballtema. Men det var noe helt annet Blake hadde i tankene. Det skriver Spotlight.

Ikke undervurder barna

«Jeg må få skryte av sønnen min», skriver Blakes mamma på Facebook.

«Jeg sa til han at jeg kunne lage en t-skjorte til han som en første skoledagsgave. Jeg kunne lage hva som helst, et basketball- eller et fotballtema, det er hans favoritt. Han tenkte seg om en stund og så sa han: «Kan du være så snill å lage en t-skjorte der det står: Jeg vil være vennen din, for alle barna som trenger en venn, så de vet at jeg er der for dem.» Aldri undervurder dine barns hjerte for andre! Jeg elsker min søte Blake», skriver moren.

Ble mobbet tidligere

Blake har tidligere opplevd å bli mobbet. Derfor er han veldig opptatt av at andre ikke skal bli mobbet eller utestengt.

LES OGSÅ: Far oppdaget at datteren mobbet på sosiale medier – tok et kontroversielt valg

Da Blake møtte opp på første skoledag på North Fayette Elementary School i Georgia, ble t-skjorten hans så populær, at Blakes mamma fikk mange bestillinger av samme t-skjorte.

I dag hun hun utvidet repertoaret til å omfatte både hettegensere og gensere i tillegg til t-skjortene.

Da Blake fant ut at så mange ville kjøpe klærne, sa han til mammaen sin: «Oooh, gud! Nå kommer flere og flere folk til å få flere og flere venner.»

En del av overskuddet fra salget går til en veldedig organisasjon kalt «Real Life Center».

Trykk gjerne på deleknappen for å spre budskapet til denne herlige seksåringen!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com