in ,

Lille Cole født mot alle odds av mamma uten livmor

32 år gamle Michelle ble født uten livmor men ga aldri opp håpet om å føde sitt eget barn. Idag blomstrer babylykken og hun er biologisk mamma til en velskapt liten gutt. 

Da lille Cole kom til verden på Cleveland Clinic i mars var det mot alle odds. Mamma Michelle er nemlig født uten livmor, og har i alle år fått beskjed om at hun ikke kunne bli mamma på biologisk vis. 

Foto: YouTube

Siden Michelle fikk den knusende beskjeden som tenåring har imidlertid forskningen kommet mye lenger, og da Michelle så et innlegg på sosiale medier der sykehuset søkte deltagere til et nytt program tentes håpet på ny, melder Inside Edition.

Michelle og sønnen Cole. Foto: YouTube

Gjennom programmet hun deltok i på Cleveland Clinic fikk 32-åringen transplantert inn en livmor. Hun er hittil den andre pasienten på klinikken som har fått barn med denne metoden.

Cleveland Clinic håper nå at behandlingen kan gi flere barnløse håp for fremtiden, uansett hvilke utfordringer de står overfor. I skrivende stund er det fire andre vordende mødre som får samme behandlingen som Michelle fikk. 

I videoen kan du se de lykkelige foreldrene med sin etterlengtede lille Cole: 

LES OGSÅ: Lille Joseph ble født med havfrue-syndromet. Døde i farens armer etter bare en dag

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

bokstaven t

Du har 10 sekunder – hvor mange T`er ser du på bildet?

Josh og Alice

Postmannen mistenker at noe er galt – bryter opp døren og finner 94-åring på gulvet