Hjem Historier fra livet Lille Ella (5) viste fingeren under hele julespillet. Var ikke helt som folk trodde

Lille Ella (5) viste fingeren under hele julespillet. Var ikke helt som folk trodde

Da lille Ella fra Essex skulle spille engel i julespillet på skolen, stod hun og viste langfingeren til publikum under så godt som hele stykket. Men årsaken var en helt annen enn man kanskje skulle tro.

Ellas mamma, Carla Bovingdon forteller til The Independent at datteren egentlig er en søt og uskyldig jente, som er veldig glad i fine kjoler. Derfor passet hun perfekt i rollen som engel.

Men rett før julespillet skulle starte, hadde Ella fått vondt i fingeren sin.

«Hun liker å fortelle meg hvis hun har slått eller skadet seg, så hun prøvde jo egentlig bare å fortelle hva som hadde skjedd med fingeren hennes, fra andre sida av rommet, ler Carla.

Foto: Privat

Tok opp den andre fingeren og

Moren forteller videre at hun ble veldig flau og at hun tenkte: «Herregud, Ella, vær så snill å ikke gjør det.» Hun prøvde også å mime til datteren at hun måtte ta ned hånda. Men etter hvert skjønte hun at det ikke hjalp. Da måtte hun bare le av hele situasjonen.

Men hvis den flaue moren trodde at bunnen var nådd der, måtte hun tro om igjen. Etter at Ella hadde holdt den vonde langfingeren oppe en stund, tok hun plutselig opp den andre også. Carla forteller at det var for å sammenlikne den vonde fingeren med den andre.

Slik skal den søte engelen ha stått gjennom så godt som hele stykket, som varte i 30 minutter.

Foto: Privat

De fleste synes det var søtt

Carla forteller at hun tror de fleste i publikum la merke til det, men at de synes det var søtt. Hun hørte at noen av lærerassistentene begynte å le.

Før neste forestilling fikk Carla tatt en prat med datteren, og fortalt henne at hun ikke måtte stå med fingeren sånn.

«Den andre forestillingen var mye bedre», sier hun.

LES OGSÅ: Hør den nydelige versjonen av O Helga Natt- fremført av Didrik og Emil Solli Tangen

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com