onsdag, august 12, 2020

Lille Finn veide under en halv kilo da han ble født. Hadde bare 50 prosent sjanse for å overleve

Mest lest nå

Finn James Hill fra Florida, ble født altfor tidlig, i svangerskapsuke 24. Legene mente han bare hadde 50 prosent sjanse for å overleve. Men Finn var en fighter. Etter mange uker der han kjempet for livet, er den lille gutten i dag over ett år gammel.

Finns foreldre, Jessica og Chris Hill, hadde prøvd å bli gravide i ni år. Til slutt adopterte paret åtte embryoer fra et par de møtte på nettet. Jessica ble gravid med embryoene, men hun spontanaborterte raskt. Det skriver nettsiden Unilad.

Men så kom den gode nyheten. Jessica og Chris ventet tvillinger. Og det helt på egen hånd. Paret var over seg av ekstase. Men etter ti uker, mistet de den ene babyen. Men lille Finn ble værende. Fram til uke 24. Da gikk vannet, og legene på sykehuset mente Finn ville ha større sjanse for å overleve utenfor livmoren enn inni.


Finn ble forløst med keisersnitt.

Født med hull i hjertet

Den bitte lille babyen ble raskt overført til Lakeland Regional Medical Center. De påfølgende månedene, måtte han gjennom en rekke kompliserte operasjoner. Han var blant annet født med et hull i hjertet.

LES OGSÅ: Foreldrene ble tilbudt abort men nektet – se på sønnen nå

Finn måtte bo i kuvøse de første månedene, og han trengte hjelp til å puste, siden lungene hans ikke var ferdig utviklet.

Men så, sakte men sikkert, ble Finn bedre. Hjerteoperasjonen var vellykket, og den lille guttens lunger ble så sterke at han til slutt klarte å puste selv.

Over ett år 

I dag er Finn over ett år gammel. Han veier flere kilo, og Jessica forteller at han elsker livet, og at han gir så mye glede og lykke til foreldrene sine.

Den stolte, nybakte moren forteller videre at Finn er en snill baby, og at han gir kjempegode koser.

Vil du følge Finns reise, har foreldrene hans opprettet en Facebook-side for han, kalt «Fighting Finn». Her deler de fra livets opp- og nedturer med lille Finn.

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

130,383FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter