tirsdag, januar 28, 2020
Historier fra livet Lille Freddy (5) hadde kroppen full av kreft. Legene...

Lille Freddy (5) hadde kroppen full av kreft. Legene trodde ikke han ville overleve. Men se på han nå

-

Da Freddy Wetherley fra Essex i England fikk kreftdiagnosen i august i fjor, fikk foreldrene hans beskjed om at sønnen hadde kreft fra «nesen til knærne». Ingen trodde den lille gutten ville overleve. Men i dag, ett år senere, har han begynt i første klasse, og spiller fotball på det lokale laget.

«Han hadde alltid vært en frisk liten gutt, og han var nesten aldri syk. Så begynte han å klage på smerter i beina, men vi trodde ikke det var noe alvorlig i begynnelsen. Vi trodde bare han hadde fått et virus eller noe. Vi ante ikke at det kunne være noe så alvorlig som kreft», sier Freddys mamma Alice Phillips, ifølge Daily Mail.

«Så begynte han å si at han ikke ville på tivoli fordi det gjorde så vondt i beina. Da tok vi han med til legen», sier Alice videre.

Foto: Privat

Kroppen var full av kreft

Freddy ble sendt videre til sykehuset, der de fant ut at den lille gutten hadde en kjempestor kreftsvulst i magen. Videre scanninger viste at den lille kroppen var full av kreftsvulster.

«Vi kunne se kreften over hele kroppen hans. Det virket helt umulig at han skulle overleve noe sånt», sier Alice.

Freddy ble umiddelbart satt på et 70-dagers opplegg med cellegift. Rett etter jul, gjennomgikk han en stamcelletransplantasjon, og i februar i år opererte de ut den store svulsten i magen.

«Han var syk og utmattet gjennom behandlingen, men han har håndtert alt sammen veldig bra. Han har tilbrakt mye tid på Facetime med søsteren Freya som er to år. Det har virkelig hjulpet han. Han så frem til å snakke med henne hver dag», sier Alice.

Foto: Privat

Et mirakel

Tross alle dystre spådommer, ble Freddy helt frisk. Allerede i mai i år, ble han friskmeldt. Han begynner på skolen i disse dager, og han har begynt å sparke fotball.

«Han er vårt lille mirakel», sier Alice.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...

Sissel Kyrkjebøs datter går i morens fotspor – Slik ser hun ut nå

Sarah Kyrkjebø Skoller (20) har blitt en voksen dame, og har valgt å gå i morens fotspor. Før jul, var hun med moren på...