Hjem Historier fra livet Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av livet – helt til denne familien fant henne

Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av livet – helt til denne familien fant henne

Bernie og Diane hadde oppdratt fem gutter og visste en hel del om hva barneoppdragelse gikk ut på. Så når fire av fem gutter var flyttet hjemmefra, bestemte de seg for å ta til seg et barn som hadde behov for en ny familie.

Det er mange barn som trenger fosterhjem og da Diane og Bernie gjennomgikk «kandidatene» av barn som trengte et nytt hjem, var det en spesiell jente som skilte seg ut.

De fikk bare se et svarthvitt kornete bilde av jenta, men noe fortalte Diane og Bernie at denne jenta var som ment for dem.

Danielle hadde opplevd en grusom start på livet.

Innesperret i syv år

Jenta på bildet het Danielle og hennes fortid var forferdelig. Den syv år gamle jenten bar på en historie om omsorgssvikt og overgrep. Men det verste med historien til Danielle var mangelen på kontakt med voksne og omsorgspersoner. I følge Daily Mail hadde hennes voldelig mor holdt henne innesperret i syv år. Syv år uten å se solen eller spise skikkelig mat.

«Jeg har vært i politiet i 27 år nå, og dette er uten tvil det verste tilfellet av omsorgssvikt jeg noen gang har kommet over i min karrière», sier etterforsker Mark Holste.

Bernie og Diane var innstilt på å gi Danielle den familien og kjærligheten hun så sårt trengte.

«Det er så mange givende ting som du kan observere hos et barn som har blitt neglisjert, under de rette omstendighetene kan de virkelig blomstre og utvikle seg,» sier Diane.

Resten av historien er hjerteskjærende, rørende og mest av alt inspirerende. Del dette fantastiske eksempelet på ubetinget kjærlighet.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com