Historier fra livet Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av...

Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av livet – helt til denne familien fant henne

-

- Reklame -

Bernie og Diane hadde oppdratt fem gutter og visste en hel del om hva barneoppdragelse gikk ut på. Så når fire av fem gutter var flyttet hjemmefra, bestemte de seg for å ta til seg et barn som hadde behov for en ny familie.

Det er mange barn som trenger fosterhjem og da Diane og Bernie gjennomgikk «kandidatene» av barn som trengte et nytt hjem, var det en spesiell jente som skilte seg ut.

De fikk bare se et svarthvitt kornete bilde av jenta, men noe fortalte Diane og Bernie at denne jenta var som ment for dem.

Danielle hadde opplevd en grusom start på livet.

Innesperret i syv år

Jenta på bildet het Danielle og hennes fortid var forferdelig. Den syv år gamle jenten bar på en historie om omsorgssvikt og overgrep. Men det verste med historien til Danielle var mangelen på kontakt med voksne og omsorgspersoner. I følge Daily Mail hadde hennes voldelig mor holdt henne innesperret i syv år. Syv år uten å se solen eller spise skikkelig mat.

«Jeg har vært i politiet i 27 år nå, og dette er uten tvil det verste tilfellet av omsorgssvikt jeg noen gang har kommet over i min karrière», sier etterforsker Mark Holste.

Bernie og Diane var innstilt på å gi Danielle den familien og kjærligheten hun så sårt trengte.

«Det er så mange givende ting som du kan observere hos et barn som har blitt neglisjert, under de rette omstendighetene kan de virkelig blomstre og utvikle seg,» sier Diane.

Resten av historien er hjerteskjærende, rørende og mest av alt inspirerende. Del dette fantastiske eksempelet på ubetinget kjærlighet.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de...

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...