Forsiden Historier fra livet Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av livet - helt...

Danielle ble holdt fanget de første 7 årene av livet – helt til denne familien fant henne

Bernie og Diane hadde oppdratt fem gutter og visste en hel del om hva barneoppdragelse gikk ut på. Så når fire av fem gutter var flyttet hjemmefra, bestemte de seg for å ta til seg et barn som hadde behov for en ny familie.

Det er mange barn som trenger fosterhjem og da Diane og Bernie gjennomgikk «kandidatene» av barn som trengte et nytt hjem, var det en spesiell jente som skilte seg ut.

Reklame

De fikk bare se et svarthvitt kornete bilde av jenta, men noe fortalte Diane og Bernie at denne jenta var som ment for dem.

Danielle hadde opplevd en grusom start på livet.

Innesperret i syv år

Jenta på bildet het Danielle og hennes fortid var forferdelig. Den syv år gamle jenten bar på en historie om omsorgssvikt og overgrep. Men det verste med historien til Danielle var mangelen på kontakt med voksne og omsorgspersoner. I følge Daily Mail hadde hennes voldelig mor holdt henne innesperret i syv år. Syv år uten å se solen eller spise skikkelig mat.

«Jeg har vært i politiet i 27 år nå, og dette er uten tvil det verste tilfellet av omsorgssvikt jeg noen gang har kommet over i min karrière», sier etterforsker Mark Holste.

Bernie og Diane var innstilt på å gi Danielle den familien og kjærligheten hun så sårt trengte.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

«Det er så mange givende ting som du kan observere hos et barn som har blitt neglisjert, under de rette omstendighetene kan de virkelig blomstre og utvikle seg,» sier Diane.

Resten av historien er hjerteskjærende, rørende og mest av alt inspirerende. Del dette fantastiske eksempelet på ubetinget kjærlighet.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT