torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Den lille jenta ble født døv - Få med...

Den lille jenta ble født døv – Få med deg første gang hun hører mamma si «jeg elsker deg»!

-

Little Charlotte ble født helt døv.

Foreldrene hennes forstår fremdeles ikke grunnen – verken Christy Keane eller hennes ektemann har hørselstap i familiene sine, og som moren skrev på Instagram, kan ingenting virkelig forberede deg på slike nyheter. Men paret godtok beskjeden fra legene. For dem var deres nyfødte datter helt perfekt.

Christy delte sine tanker på Instagram om hva som gjør mest inntrykk når man får beskjed om at barnet ditt ikke kan høre.

– Hun ville aldri kunne høre meg fortelle henne hvor mye jeg ba for henne når hun var i magen min, hun ville ikke høre meg ønske henne velkommen til verden, hun ville aldri høre meg synge henne i søvn, og det vanskeligste å håndtere – hun ville aldri høre meg si «Jeg elsker deg.»

Foto: Instagram

Alt forandret alt seg

Siden hun bare er noen få måneder gammel, er Charly fortsatt for ung for å få operert inn implantater, så legene utstyrte henne med høreapparater i stedet.

Foto: Youtube

Etter at lille Charly fikk høreapparater, begynte mamma å prate med henne – og ansiktet til babyen lyste opp.

Da måtte Christy si de tre små ordene – jeg elsker deg.

Foto: Youtube

Tårene begynte å trille fra den lille jentas øyne, og det var tydelig at hun forsto hvor høyt elsket hun egentlig var.

Christy skrev på Facebook:

Vi opplevde et mirakel da Charly fikk høreapparatet hennes i dag. Vi trodde ikke at hun ville høre noe, så dette var mer utrolig enn jeg kan beskrive med ord!

Foto: Youtube

Christys video av øyeblikket har gått viralt, og har blitt sett over 10 millioner ganger. Det er mye kjærlighet i denne videosnutten – forhåpentligvis spres det til andre foreldre som står overfor lignende problemer.

Se det vakre mor-datter øyeblikket i videoen nedenfor. Del videre for å spre litt glede!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...