Den lille jenten gråt i frisørsalongen. Det denne fremmede kvinnen da gjorde rørte oss dypt!

722

Dagen startet med å ringe jobben. Meldte meg syk i siste minutt fordi jeg har vært så dårlig de siste dagene. Men jeg var nødt til å få stusset luggen litt så jeg tenkte jeg skulle ta en rask tur innom en salong etter at jeg hadde plassert lillesøsteren min hos pappa.

Da jeg gikk inn i salongen satt det en NYDELIG liten jente med langt blondt hår og ventet sammen med sin mor. Den lille jenten gråt, det samme gjorde moren. Jeg satt meg ned ved siden av de og overhørte moren si, «Ikke vær lei deg, etter strålebehandlingen vil alt gro tilbake.» Det knuste hjertet mitt.

Jeg gikk bort til henne og introduserte meg selv. Hun het Rachel, var åtte år gammel og hadde en kreftsvulst i høyre del av hjernen. Hun var så lei seg fordi hun skulle miste håret sitt, men klarte allikevel å komplimentere mitt hår. Jeg satt meg ned og sa, «Hår er overvurdert, la oss gjøre dette sammen. Det vil alltids gro ut igjen».

Jeg fikk faktisk se henne le da de barberte hodet mitt, jeg ba frisøren om å stoppe halvveis slik at jeg skulle se ekstra latterlig ut. Jeg har aldri vært så glad for å gjøre noe som dette i hele mitt liv, å få se denne lille jenten fryde seg når realiteten er så mye smerte.

Sannheten er at hun sannsynligvis ikke lever til hun er 16. Vil ikke få sin første kjæreste, sin første dans. Mens jeg stresser med de små tingene og holder meg hjemme fra jobb fordi jeg er forkjølet. Jeg angret ikke et sekund på denne opplevelsen, jeg mener; det er bare hår.

I dag kan jeg offisielt kalle meg selv G.I. Jane ? og i dag kjøpte jeg også min første parykk. Lol.

klipp1
Foto og kilde: Instagram

Denne utrolig fine gesten er utført av og beskrevet av Instagrambrukeren Morgannicole_9. Hun har virkelig forstått hva som betyr noe her i livet.

Hvis du ser at noen er svak – gi dem en verden der de er sterke nok. – Ole Paus

SISTE NYTT

Advertisements