torsdag, november 21, 2019
Inspirerende Lille Joseph mangler en arm - da han ble...

Lille Joseph mangler en arm – da han ble med foreldrene på fotballkamp fikk han sin livs overraskelse

-

18 måneder gamle Joseph Tidd fra Florida, USA, er som smågutter i den alderen flest. Fulle av krutt, livsglede og interessert i hva foreldrene driver med. Både på jobben og i fritiden.

Deriblant deler Joseph foreldrenes entusiasme for fotball, og forleden ble lille Joseph med for å se en kamp mellom det australske laget Brisbane Roar og det lokale laget Orlando Pride.

Hvem de heiet på er nok ingen hemmelighet, og under selve kampen skjedde det også noe – noe som gjorde at lille Joseph fikk et minne for livet, og en av spillerne, Carson Pickett, en fan for livet.

For de to, lille Joseph og spilleren Carson har nemlig en ting til felles – de er begge født uten venstre underarm!

Tar av på sosiale medier

Da Pickett ble oppmerksom på den lille gutten som sto på sidelinjen og heiet for full hals, kunne hun ikke annet enn å løpe bort og gi ham en «high five», men den misdannede armen sin. En gest som ble lagt merke til – og selvfølgelig også fotografert.

Opprinnelig var bildet ment som et hyggelig minne om en fantastisk opplevelse, men da Josephs foreldre postet det på Instagram gikk det ikke lang tid før Picketts manager fikk øye på det – og viderepostet det på sin Twitterkonto. Og da tok det hele av!

Så langt har over 40.000 sett bildet, og det skorter ikke på positive kommentarer.

«Mitt hjerte eksploderer», skriver en, mens en annen vet ikke hvem som er søtest, lille Joseph eller Pickett.

«Det finnes ikke ord! Alt som skjer i verden, og så dukker dette fantastiske bildet opp. Det gjorde min dag så mye bedre», skriver en tredje.

I et intervju med Fox News forteller faren, Miles, at Carson Pickett ved en annen anledning også kom bort til dem, knelte ned og viste Joseph sin manglende arm – slik at han skulle forstå han ikke er alene, og at man kan bli hva man vil selv om man har en funksjonshemming.

De to fant umiddelbart tonen, og etter det celebre møtet har Joseph også innsett at armen ikke er noen utfordring for ham heller. Det er så mye han kan bli likevel.

Pickett på sin side forteller at fotball er livet for henne, og at det er små episoder som dette som blant annet er med på å gjøre det hele verdt det.

Pickett har tidligere stått frem og fortalt om oppveksten med kun en arm.

– Jeg fikk aldri lov til å si «kan ikke» eller «går ikke». Det var liksom et slags banneord i huset vårt, forteller hun.

– Det drev meg til å aldri gi opp og aldri avstå fra en utfordring. Nettopp fordi det ville være å svikte meg selv og foreldrene mine hvis jeg gjorde det.

Det er fantastisk det finnes mennesker som henne, som ikke bare har lært å leve med sitt handikap, men også tar seg tid til å møte barn med det samme, slik at de kan se og lære at livet på ingen måte behøver å bli vanskeligere selv om man mangler en arm. Eller et annet lem for den saks skyld. Del gjerne. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Hvor farlig er det egentlig å snuse? Kjendislege ser på saken

Kjendislege Wasim Zahid har sett på snus og hva forskningen sier om helseskader relatert til snus. Til videoen skriver...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener...

Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land. Noe som også vises på salget...

91 år gammel kvinne forvandlet byen til et kunstverk med penselen sin

Den 91 år gamle kvinnen Anežka Kašpárková har virkelig vist verden hvor vakker gatekunst kan være.  Den tsjekkiske kvinnen døde dessverre...

Da Jenny fikk ansvaret for kostholdet på dette gamlehjemmet ble det nye tider for beboerne

Jenny Jönsson er en 42 år gammel kvinne. Til daglig jobber sykepleieren på et gamlehjem i Sverige. Da hun...

Ali klipper hjemløse gratis før jul

Ali Zaki (29) driver en frisørsalong i Malmö. I november og desember holder han søndagsåpent for alle hjemløse som...