Hjem Rørende Den lille jenta fikk ikke sove – heldigvis filmet babycallen aftenbønnen hennes

Den lille jenta fikk ikke sove – heldigvis filmet babycallen aftenbønnen hennes

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Noen ganger kan små barn overraske på de mest hjertevarme og utrolige måtene.

Et eksempel på dette er da familien Whitt hadde vært ute og hygget seg på byen en dag, og kom hjem like før den to år gamle datteren Sutton skulle legge seg. Ettersom det var blitt forholdsvis sent valgte de å droppe det sedvanlige kveldsritualet, og tullet henne godt inn i dynen for å sovne av seg selv. Men det var den lille jenta ikke klar for.

Foto: Facebook

Hun nektet å legge seg til å sove uten å ha gjort minst én ting fra kveldsritualet – nemlig å be aftenbønn.

Hvilket hun selvfølgelig klarte å gjøre helt på egenhånd, og ikke lenge etter var hun i full gang med å ramse opp alt hun var takknemlig for.

Foto: Youtube

I teksten til videoen på Facebook skriver moren Kathryn følgende;

«Vi la Sutton for omtrent en time siden, men da vi hørte en lyd fra rommet hennes skrudde vi på babycallen og hørte hun lå og ba!»

Foto: Facebook

Sammen med foreldrene er Sutton takknemlig for Gud, en person ved navn Robert og sin bestemor. Men søtest av alt er kanskje Julenissen, og en ved navn Duckie, som sannsynligvis er en bamse.

Foto: Youtube

Det sies ingenting om hvor lenge hun lå og ba, men hvis hun var i full gang en hel time etter hun ble lagt i sengen er det tydelig hun må ha hatt mye på hjertet. For en søt og takknemlig liten pike!

Du kan også høre Sutton be i videoen under, og del gjerne så andre også kan finne inspirasjon i den tankefulle og søte pikens aftenbønn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com