Hjem Historier fra livet Lilli Bendriss formidlet beskjed fra Cathrines avdøde katt

Lilli Bendriss formidlet beskjed fra Cathrines avdøde katt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I trappene mellom etasjene i rekkehuset Cathrine og Stian deler i Stavanger, har samboerparet hørt skritt og sett skygger bevege seg.

Det skjer stort sett etter at barna har lagt seg. Men det er ingen barn som lusker i trappene, det er bare vage skygger og raske skritt av noe eller noen som ikke kan sees.

Via ukebladet Hjemmet har de fått hjelp av Lilli Bendriss til å rense huset.

Det var først da datteren på tre år begynte å våkne om nettene og stille seg i et hjørne av soveværelset og klappe på noe i luften at Cathrine bestemte seg for å gjøre noe. For Cathrine virket det som om datteren strøk på en usynlig gjenstand.

Cathrine viser frem en video av datteren der hun strekker hånden ut mens hun stryker på noe i luften og sier «shhhh shhh». Det ser ut som datteren ser noe de voksne ikke klarer å få øye på. Dette skjer nesten hver natt.

Det overrasker ikke Lilli som påpeker at små barn ennå ikke har lukket skottene.

Etter å ha forsøkt å oppnå kontakt forteller Lilli at det er husets katt. Det er bare det at familien ikke har noen katt.

– Jo, det har dere, og trolig er det den din datter står og stryker på, insisterer Lilli. Hun forteller den er spraglete.

Da forklarer Cathrine at hun ved en ulykke kjørte over sin egen katt, Tussi, da hun gikk gravid med datteren som står og stryker katten. Tussi stemmer med beskrivelsen Lilli gir.

– Det er jo egentlig ganske vakkert. Katten kommer tilbake for å fortelle deg at den har det bra. Du behøver ikke å ha dårlig samvittighet, sier Lilli og legger til at katten går med halen rett til værs og er så fornøyd.

Energiene fra katten blir renset ut av huset sammen med de fra en eldre syerske samt en ung mann som gjemmer seg fra tyske soldater.

Fjorten dager etter er det helt rolig i huset. Datteren sover hele natta, men kom hjem fra loppemarked med en liten symaskin…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com