Hjem Historier fra livet Lilli Bendriss så en engel hjemme hos Signy

Lilli Bendriss så en engel hjemme hos Signy

Signy Sørensen (91) opplevde dunking i vegger, bilder som falt ned og kald vind som gikk gjennom stuen – selv om vinduet ikke sto åpent.

Til tross for de uvanlige fenomenene føler ikke Signy seg redd hjemme. Men hun er temmelig sikker på at hun har ubudne gjester, og vil gjerne bli kvitt dem.

Via ukebladet Hjemmet har hun nå fått hjelp av Lilli Bendriss. Hun har en helt bestemt oppfatning om hva de underlige aktivitetene hjemme hos Signy er: Åndebank.

– Du skjønner, det er noen forferdelige drønn, ikke bare banking, men et voldsomt slag, liksom. Som om noen står og slår av all sin kraft på den andre siden av veggen. Og det kan skje både midt på dagen og nattetider, forteller Signy til ukebladet.

Hun beskriver det som en opplevelse av at noen rett og slett ønsker henne ut av leiligheten. Signy som ble enke kort tid etter de flyttet inn i leiligheten, er helt sikker på at det ikke er hennes avdøde ektemann som banker i veggen. Han ville aldri finne på å skremme henne slik. Dessuten hørte også ektemannen dunkene. Barn og svigerbarn har også hørt de spesielle dunkene. Og uten gjenboer på andre siden av veggen er det vanskelig å klandre naboer.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Lilli Bendriss
Foto: Lilli Bendriss / Instagram

Lilli oppnår kontakt med en mannlig energi. Han vil ha leilig­heten tilbake slik den var da han bodde i den. Hun får opp et navn Signy aldri har hørt før.

– Han sier han synes det er altfor mange småting og nips her nå. Men han er veldig vanskelig å få tak i, det er som om han beveger seg i en drøm og ikke vet at han er død, sier Lilli.

Hun legger til at mannen ikke er farlig, bare veldig irritert. Lilli ber om lysets hjelp, og om at denne bortkomne og rastløse sjelen i kjærlighetens navn kan finne ro. Hun ber om at por­talen fra den fysiske verden gjennom den eteriske til den astrale må åpne seg. På veien ser hun en engel, det er Rafael, forteller hun.

– Det er veldig sjelden jeg ser engler, skyter hun forbauset inn. Men nå er Rafael her med sin hånd og tar imot. Han vil vise vei, forklarer hun.

Fjorten dager senere kan Signy bekrefte at det har blitt mye roligere i leiligheten. 

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com