mandag, mars 1, 2021

Linda Medalen var innom sykehuset før natt-testen

Mest lest nå

Fredag røk Linda Medalen ut etter sin andre natt-test i Mestrenes Mester.

Nesten halvveis i Mestrenes Mester har konkurransen tilspisset seg. Denne fredagen sto Johann Olav Koss (52) og Linda Medalen (55) under lysrørene i den avgjørende natt-testen.

LES OGSÅ: Samboeren visste ikke at hun var slått ut av «Mestrenes Mester»


For Linda Medalens del var dette andre gang hun var i den fryktede natt-duellen. Sist hun sto der var det samme øvelse men da med Genette Våge som motstander. Da røk Våge ut, mens Medalen som kunne gå tilbake til huset.

Denne gangen holdt det imidlertid ikke helt inn for tidligere fotballspiller Medalen. Koss ble for kjapp i reaksjonsøvelsen.

– Jeg tapte for en bedre mann. Det går helt fint, sier hun ifølge Se & Hør i programmet, mens hun blir holdt godt rundt av Koss.

LES OGSÅ: Dramatisk exit for Øystein «Pølsa» Pettersen i Mestrenes Mester

Medalen synes det er samholdet i gjengen som har vært det beste med å delta i det populære tv-programmet.

Hun slet også med smerter i et kne under øvelsen og sier ifølge Se & Hør at hun kroppsmessig er glad hun røk ut. Dessuten foregikk det et aldri så lite sykdomsdrama i kulissene før natt-testen.

LES OGSÅ: Kona om Johann Olav Koss: -Det var kjærlighet ved første blikk

– Jeg fikk anstrengelsesastma. Jeg hadde glemt at jeg hadde astma, og fikk ikke luft. Deretter ble jeg kjørt til sykehuset. De trodde jeg kanskje var blitt smittet av corona, men det var altså astmaen. Jeg ble erklært frisk som en fisk på stedet, forteller hun til bladet.

Samtidig understreker hun at hun ikke skylder på helseutfordringer for at hun røk ut.

Like etter at Medalen forlot «Mesternes Mester», publiserte Genette Våge en hyllest til sin nå gode venninne på Instagram.

Hun skriver:

«Linda 💚 For et menneske du er – etter en måned sammen med deg har jeg fått så respekt for deg! Historiene dine er mange og historiske, må ærlig si at det har vært en ære å få lov til å møte deg og bli ordentlig kjent med deg! Du er en modig, ærlig, imponerende og godhjertet person❤️ For ikke å glemme morsom, guud så mye vi har ledd både med deg og av deg! Du er og blir vår hockeypulver dronning og legende! 🥳🙌🏼»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter