Hjem Dyr Linda og Peter fikk besøk av en oter i senga
Dyr

Linda og Peter fikk besøk av en oter i senga

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Linda og Peter Goldie fikk en uvanlig feriegjest. Og særlig beskjeden var den ubudne gjesten heller ikke.

Linda Goldie (73) og ektemannen Peter (70) hadde var i feriehuset sitt i Cumbria, like syd for grensen mellom Skottland og England da de plutselig fikk en feriegjest inn gjennom katteluken.

Den ubudne gjesten skviset seg gjennom inngangen til ekteparets katt , Millie, før han ga seg til å rasere feriehuset. Oteren ristet puter, slo en lysestake overende og tok seg også tid til å smake på kattematen til Millie – som den senere kastet opp på et teppe.

Feriegjesten fikk holde på og romstere en god stund før Linda gikk for å sjekke. Hun satt i vinterhagen og koste seg med en bok da rabalderet pågikk innendørs, men hun antok at det bare var katten Millie som holdt på med et eller annet.

– Jeg var egentlig ikke bekymret i begynnelsen. Jeg husker at jeg hørte en rangling ved kattedøren, og nå ser tenker over det så skjønner jeg jo at det må ha vært oteren, sier Linda til Daily Star.

Peter gikk for å sjekke hva katten drev med, og kom inn til et salig rot. Han gikk deretter for å sjekke soverommet – hvor han fant skapningen som hadde sovnet i ekteparets seng.

– Peter kom ut og fortalte meg det, og jeg kunne ikke tro det – det var et så stort sjokk for oss begge, sier Linda.

Til alt hell hadde de leid inn en mann som skulle komme og se til ovnen deres denne dagen. Med litt hjelp fra han klarte Peter å skremme oteren ut av sengen.

Man skulle tro et vilt dyr var skeptisk til mennesker, men det skamløse dyret hadde slettes ikke hastverk med å dra.

Den satte seg under Lindas sminkebord. Peter hentet en pinne for å forsøke å dytte oteren ut. Den likte åpenbart ikke pinnen, men kan heller ikke ha blitt videre skremt, før han spankulerte nedover gangen og ut inngangsdøren.

– Den ruslet nedover gangen som om den eide stedet, sier Linda som medgir hun hadde fryktet den skulle komme løpende i en farlig fart.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com