Hjem Nyheter Line mistet pappaen sin til koronaviruset – nå har hun en klar oppfordring til oss alle

Line mistet pappaen sin til koronaviruset – nå har hun en klar oppfordring til oss alle

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Pappaen til Line skulle fylt 74 år om to uker. Men på søndag sovnet han inn etter å ha kjempet en 11 dagers kamp mot koronaviruset. 

I et innlegg på Facebook-gruppen «Bli med på Norges største dugnad. Ta en for laget» forteller Line den triste historien.

Line skriver at faren nesten ikke var ute av huset, men 6.mars skulle en tur til legen. Han ble da smittet av koronaviruset. I innlegget som nå får stor oppmerksomhet på sosiale medier kan man lese:

«I går fikk himmelen en ny stjerne 🌟
Etter 11 dagers kamp mot covid 19 orket ikke kroppen din mer💔 Du kjempet og kjempet hver eneste dag. Det har vært en helvetes kamp jeg ikke unner noen, møkka virus😢 Men det var godt å se deg i går at du endelig hadde fått fred fra det helvete❤️💔❤️
Det var jo ikke sånn her ditt liv skulle ende, du skulle bli 74 år om 2 uker😔 Fortsatt et langt liv igjen.
Livet er så forferdelig urettferdig, du var nesten aldri ute av huset, men 6.mars skulle du en tur til legen og den dagen ble du smittet av coronaviruset. Det var så uvirkelig og fjernt😔 Trodde aldri det skulle komme så nært på familien😢
Hvil i fred kjære pappa❤️❤️❤️
Elsker deg❤️❤️❤️»

Videre kommer Line med en oppfordring til oss alle. Hun skriver:

«Så alle der ute:
Vær så snill å følg myndighetenes råd! Denne kampen unner jeg ikke noen, det er helt forferdelig å se hvordan viruset tar knekken på kroppen😔.
Vi har ingen flere å miste!»

Foto: Skjermdump fra Facebookgruppen «Bli med på Norges største dugnad. Ta en for laget.»

Til VG forteller Line at det var grusomt å se hvordan faren kjempet mot viruset.

– Han kjempet og kjempet imot. Det var forferdelig å se på hvordan kroppen hans kjempet for å få puste. Jeg unner ikke noe menneske å måtte kjempe den kampen pappa gjorde. Jeg håper ingen får oppleve det samme, sier Line Nilsen til avisen.

9 dødsfall i Norge

I disse tider er vi alle redd for å miste noen. Vi går alle med en bekymret følelse, og historien til Line viser så alt for godt hvordan viruset kan ramme oss. Over 20.000 mennesker har så langt reagert på innlegget til Line. Og i skrivende stund har 9 mennesker mistet livet i Norge som følge av viruset.

LES OGSÅ12-år gammel jente kjemper for livet i respirator

To nye dødsfall ble rapportert fra Akershus universitetssykehus mandag morgen.

Vibecke Sørensen, seksjonsoverlege ved intensivavdelingen, forteller til VG at det nå ligger 10 koronapasienter på Akershus universitetssykehus. 9 av dem i respirator, og gjennomsnittsalderen er 52 år.

– Vi ser at flere av dem som kommer til intensivavdelingen fordi de trenger pustehjelp er unge pasienter som ikke nødvendigvis har sykdommer fra før. Dette viser at også unge friske pasienter kan bli rammet av dette viruset. Men vi har god behandling for dem og vi har et godt apparat for å ta dem imot, sier Sørensen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sosialnytt (@sosialnytt.no)

Våre tanker går til alle dem som nå har mistet noen til viruset. Takk til Line som deler sin historie. Nå må alle bidra til dugnaden – følg rådene til myndighetene!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com