Hjem Kjendisnytt Linn Jørum Sulland etter exiten fra «Mesternes Mester»: – Helt voldsomt

Linn Jørum Sulland etter exiten fra «Mesternes Mester»: – Helt voldsomt

Andre gang hun havnet i natt-test måtte Linn Jørum Sulland pakke sekken og dra fra «Mesternes Mester».

Forrige uke var det bryteren Stig-André Berge som røk ut i den aller første nattesten mot håndballspilleren Linn Jørum Sulland.

Han synes det er ergerlig, for han ser at mange av øvelsene som kommer utover konkurransen hadde passet godt til han.

– Det var som å ryke ut i OL-kvalifikasjonen og aldri komme til OL. Det var et stort nederlag, sier Berge til Nettavisen etter at det ble kjent at det var han som røk ut fra det populære programmet.

Fredag måtte Linn Jørum Sulland i nok en natt-test. Konkurransene «Gåten», «Blinkskudd» og «Pyramiden» gikk ifølge NRK ikke så bra for Jørum Sulland. I «Gåten» skulle skjell, vimpler og bøyer telles og bli til et regnestykke. Den som regnet feil, måtte prøve på nytt.I «Blinkskudd» var oppgaven å treffe blink med en ertepose, og i «Pyramiden» skulle utøverne klatre gradvis oppover en pyramide ute i vannet, helt til man stod på toppen.

Etter å ha endt nederst på poeng-lista måtte Jørum Sulland dermed i ny natt-test. Hun valgte å møte langrennsløper Ola Vigen Hattestad, som lå nest sist på poenglista. Etter en dramatisk duell i lyssverd-øvelsen ble det til slutt Jørum Sulland som måtte pakke kofferten og ta farvel med gjengen i Mesternes Mester.

Jørum Sulland legger ikke skjul på at innspillingen av nattesten mot Stig-André Berge som ble vist forrige fredag på TV, ble en stor påkjenning for henne.

– Helt voldsomt. I forkant av den nattesten opplevde jeg en type adrenalin jeg nesten ikke kan huske å ha kjent på tidligere. Jeg sov ikke ett minutt natten etter og følte meg helt rar, sier Jørum Sulland til VG.

Hun forteller at etter at Ezinne Okparaebo trakk seg, ville hun absolutt ikke være den som ble ut først av «Mesternes mester».

– Det var så mange øvelser jeg gjerne ville få med meg. Men denne gangen holdt det ikke mot Ola Vigen Hattestad, sier hun til avisa.

Som håndballspiller er Jørum Sulland vant å spille på lag. Det å plutselig konkurrere alene og ikke ha noen å diskutere taktikk med var derfor uvant for henne. Men hun sier til VG at det var godt å konkurrere igjen.

Det hun husker best og satte mest pris på med å være med i det populære underholdningskonseptet, var de gode samtalene deltagerne seg imellom.

Da hun tok farvel med de andre, klarte hun ikke å holde tårene tilbake.

Det er ikke mer enn litt over ett år siden Sulland la opp som håndballspiller. På spørsmål fra programleder Aksel Lund Svindal om hvordan det har vært å konkurrere igjen, legger hun ikke skjul på at hun har kost seg.

– Det har vært fascinerende og moro å kjenne på de nervene igjen, så det har bare vært gøy, sier hun ifølge Dagbladet.

Hun forteller avisa at hun koste seg fra dag én, men legger ikke skjul på at hun  syntes det var kjedelig å ryke ut, særlig så tidlig i sesongen.

– Man har jo forberedt seg på programmet, trent en del, og var i ganske god form, og så ryker man på å telle skjell og kaste ertepose, sier hun til Dagbladet.

Ifølge Wikipedia har Linn Jørum Sulland har blant annet to VM-gull, et VM-sølv, et OL-gull, to EM-gull og et EM-sølv på merittlisten sin. I tillegg har hun vunnet EHF Champions League og blitt seriemester seks ganger med Larvik der hun spilte fra 2009 til 2015. Fra 2015 til 2016 var hun i den ungarske klubben Györi, før hun avsluttet karrieren i Vipers Kristiansand.

Med 51 mål ble Jørum Sulland ble norsk toppscorer i VM 2011, kun slått av Brasils Alexandra Nascimento sammenlagt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com