lørdag, januar 23, 2021

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Mest lest nå

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så kreativ i dag.

«Jeg synes det er kjempeviktig. Jeg hadde ikke klart å gjøre noe av det jeg gjør hvis alle skulle funnet på noe action til meg hele tiden», sier Linn på God sommer Norge på TV 2.

«Min favorittgeskjeft da jeg var liten var hvis de voksne ikke oppdaget meg. Hvis jeg var helt stille og satt under bordet så kunne jeg høre hva damene på kjøkkenet snakket om. Det er fint å ha følelsen av å kjede seg og bare lytte til andre uten alltid å være midtpunktet, for det kan være slitsomt», sier hun.


Gikk ned i kjelleren og spilte Vikingarna

Hvis Linn ikke hadde noe å gjøre, gikk hun også ofte ned i kjelleren og hørte på Vikingarna.

«Pappa hadde en kjellerbod som var bygget om til et slags koserom. Da gikk jeg ned dit og så hørte jeg «Vikingarna». Jeg prøvde å oversette tekstene til norsk og lagde de veldig mye sårere. Det hadde jeg ikke kommet på hvis jeg bare hadde vært ute og flydd hele tiden», sier skuespilleren.

Selv har Linn Skåber sønnen Niels på 17 år. Hun forteller at hun dessverre ikke har klart å påføre ham så mye kjedsomhet som hun tror han hadde hatt godt av i oppveksten.

 

View this post on Instagram

 

Kveld. Bad. Katten. Atten. 👙🌴🌞

A post shared by LinnSkåber (@linnskaaber) on

Ser inn i vaskemaskinen

«Han har ikke kjedet seg så mye. Han er et barn av vår tid, så vi har gjort veldig mye gøy. Vi er ganske gode til å ikke stresse hverandre. Vi har latt hverandre være i fred. Jeg tenker at det er fint å tørre å la ungen din drive med det den vil drive med», sier Linn, og forteller at hun selv bruker å stirre inn i vaskemaskinen.

«Jeg pleier å se inn i vaskemaskinen, for det synes jeg er utrolig meditativt. Da ser jeg på klærne som bare humper av gårde. Hadde noen sett meg så hadde de trodd at jeg var litt gæren, men da får jeg være i fred», ler hun.

 

View this post on Instagram

 

SIGNERING PÅ OPPSAL ER I MORGEN KL 1700!! Ikke i dag!!

A post shared by LinnSkåber (@linnskaaber) on

Er du enig med Linn Skåber? Kan kjedsomhet fremme kreativitet? Trykk på deleknappen og si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter