Hjem Kjendisnytt Linnéa Myhre og Emil Gukild har giftet seg

Linnéa Myhre og Emil Gukild har giftet seg

Influenser og forfatter Linnéa Myhre (33) og programleder Emil Gukild (31) giftet seg i Trondheim lørdag ettermiddag.

VG er blant de mange mediene som melder om den hyggelige nyheten, og avisa får også bekreftet av Linneas manager at begge sa ja.

Vielsen fant sted i Frimurerlogen i Trondheim. Etter vielsen dro det nygifte paret videre. VG skriver at festen ble holdt på Britannia.

Avisen melder at artisten Metteson, som i likhet med Gukild er fra Moss, opptrådte under bryllupet i Frimurerlogens lokaler i Trondheim.

Ifølge TV 2 har det nå nygifte paret holdt kortene tett til brystet om hvordan den store dagen vil bli, og ønsker å holde anledningen mest mulig privat.

Linnea Myhre, som er fra Molde, startet karrieren som blogger, og har siden forfattet seks bøker, én av dem sammen med God morgen Norge-kokk Wenche Andersen. 33-åringen har laget programmer og podkast hos VG, og har medvirket i en rekke realitykonsept, som «Kompani Lauritzen».

Gukild var blant de mest profilerte programlederne hos NRK Sport, og har i tillegg til å ankre sportssendinger laget underholdningsprogrammet «Kjendis-VM».

Dagbladet som var til stedet utenfor Frimurerlogen skriver at bruden holdt kjolen godt gjemt for pressen bak en stor paraply og en stor skjermvegg.

Myhre og Gukild ble et par i 2021, etter å ha møttes på nett, og kort tid etter Norges nasjonaldag i 2022 kunne paret avsløre at de hadde forlovet seg.

Nettavisen melder at VGTV-profil Morten Hegseth, programleder i TV2 Siri Avlesen-Østli og artisen Metteson er noen av kjendisene som er invitert til bryllupet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com