in

Linni: – Den nes­te per­so­nen jeg blir sam­men med, han er for alltid

Allerede i fjor vår ble det kjent at glamourmodellen Linni Meister tar over stafettpinnen etter Jan Thomas i programmet som nå heter «Linni søker drømmeprinsen».

Som de fleste har fått med seg ble det  blink for både Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander. Linni har ifølge Her & Nå spurt sønnen, og han har gitt mor lov til å finne kjærligheten på TV.

– Det­te er det mo­dig­ste jeg har gjort. Det hand­ler jo fak­tisk om kjær­lig­he­ten og li­vet mitt. Og om dis­se gut­ta, som ald­ri har vært på TV før – som også har kas­tet seg ut i det. Jeg sy­nes de er vel så mo­di­ge som meg, om ikke mer. Jeg er jo vant til å lage TV, men har ald­ri gjort det­te før. Jeg er vel­dig spent. Nå kan jeg ikke spille en rol­le. Jeg må være meg selv 100 pro­sent og kan fak­tisk ikke hol­de igjen. Hvis jeg skal finne kjær­lig­he­ten, er det «all in». Det får bris­te el­ler bære, sier hun til ukebladet.


To år etter at Jan Thomas introduserte konseptet på norske tv-skjermer er han og Harlem Alexander lykkelige samboere.

Og Jan Thomas er med Linni når det er hennes tur ut på skjermen. Denne gangen er han programleder. Og det er Linni takknemlig og glad for.

– Han er ikke en hvil­ken som helst pro­gram­le­der som bare står der og re­pre­sen­te­rer programmet. Han bryr seg opp­rik­tig, og han har for­be­redt meg så inn­ma­ri godt på hva jeg skal gå gjen­nom. Jeg kan snakke med ham om alt. Hvis det er noe så skjønner han meg, og det er bare så godt å vite, sier hun.

Linni har vært i norsk offentlighet i 15 år. I løpet av den tiden har vi heiet på kjærligheten hennes, og sett hvor inderlig glad hun er i å være mamma til Dennis som nå har rukket å bli 12 år gammel. I opp- og nedturer så har vi sett en som smiler, byr på seg selv og tar livet på strak arm.

Nå skal Linni treffe 10 ganske ulike friere. Kanskje hun treffer blink? Vi heier hvertfall på kjærligheten hver mandag på TV Norge fra klokken 22-23.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vær-rekordene raste: 1,7 grader varmere i ekstreme januar sammenlignet med snittet de siste 30 årene

Slik reagerte Mustafa da han fikk vite at han får bli i Norge: – Nå må jeg bare puste