in

Linni kan ha røpet seg: Har det oppstått søt musikk med bestekompisen?

– Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, uttalte Linni da det ble kjent at hun skulle gjøre som Jan Thomas, og date på tv i jakten på drømmeprinsen.

Det ble dessverre ikke kjærlighet mellom Linni Meister og TV-frierne hennes.


Imidlertid ble hun kort etter serien var slutt observert på skiferiestedet Hemsedal med en ukjent mann.

Hvem mannen er vil imidlertid ikke Linni røpe.

På Instagram har hun imidlertid publisert et innlegg hvor hun lettet litt på sløret. I innlegget skriver hun:

«Flere lurer sikkert på sivilstatusen min i dag, og da kan jeg svare at den er «interessant»

Nå påpeker Nettavisen at det etter at den nye serien hennes, «Linnis univers», begynte å rulle på skjermen imidlertid er enkelte som har fått en liten mistanke:

I episode tre av serien som følger Meisters liv kommer det nemlig frem at bestekameraten hennes gjennom godt over fem år, Morten, har utviklet «romantiske følelser» for henne.

I programmet omtaler hun bestekameraten som en person hun ikke skjønner hvordan hun skulle klart seg uten og et av favorittmenneskene hennes, og forteller at de har «helt rå kjemi». Hun røper også at hun er redd for at vennskapet kan bli ødelagt dersom de blir et par.

Dermed er spekulasjonene igang: Mange har nå begynt å gjette at det kan være Morten som er Meisters «mystiske mann».

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mange sover med linsene på om natten – Chad Groeschen ble blind

Geir Bukholm

Åpner for nok en booster-dose for personer over 80 år og eldre