Hjem Kjendisnytt Linni Meister tar over etter Jan Thomas

Linni Meister tar over etter Jan Thomas

I fjor hadde Jan Thomas (54) hundretusener av tv-seere med på slep til Sør-Afrika der vi i tv-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» kunne være med ham i jakten på den store kjærligheten.

Og det ble som de fleste har fått med seg blink for både Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander (33).

Nå er det Linni Meister (35) som skal overta hovedrollen i «Linni søker drømmeprinsen».

– Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, sier Linni til TV2.

Ifølge Se & Hør skal innspillingen finne sted i Kragerø i august.

– Man lever bare én gang, og tenk om jeg faktisk finner «drømmeprinsen» på TV. Det er snart et år siden det ble slutt med min forrige kjæreste, og jeg begynner å føle meg klar for å date igjen. Dette blir et eventyr, og jeg gleder meg til å få vist nye og flere sider av meg selv, sier Linni.

Linni var også nylig med på «Torpet Kjendis» der seerne gledet seg over det fine vennskapet mellom glamourmodellen og tv-profil Svein Østvik.

Deltagelsen endte imidlertid for Linnis del med at hun trakk seg. Brevet fra hennes 11 år gamle sønn, Dennis, satte følelsene i sving.

 Jeg trakk meg fordi savnet etter sønnen min tok overhånd og jeg følte det ble mer rettferdig å «gi bort» plassen min til en som virkelig ville inn på Farmen kjendis, sa hun etter exiten.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com