Hjem Kjendisnytt Linni Meister: – Sårt og skummelt når noen velger å brenne masker

Linni Meister: – Sårt og skummelt når noen velger å brenne masker

Under «Torpet Kjendis» tidligere i år kom det frem at Linni Meister og Svein Østvik er svært gode venner. Nå er Linni trist over kompisens handlinger.

De to har kjent hverandre i mange år, og i «God morgen Norge» kunne de avsløre at de faktisk delte seng på Torpet – fordi Linni ikke liker å sove alene.

Men nå har Linni blitt skuffet over vennen. Lørdag formiddag ble det holdt en protest mot koronarestriksjoner utenfor Stortinget. Rundt 200 personer deltok i demonstrasjonen, og en av dem som hadde møtt opp for å brenne munnbindet sitt var TV-personligheten Svein Østvik.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Østviks tv-kompanjong, Hilde Skovdahl (51), er en av de som tar avstand fra Østviks opptreden.

– Svein er en så elsket person og han har en stor innflytelse. Det han gjorde på lørdag er rett og slett farlig. Han sender ut signaler som kan gi en farlig konsekvens for samfunnet. Jeg blir rasende og jeg har ikke ord. Jeg tror handlingen hans var et resultat av noe impulsivt, og jeg tror ikke han tenkte så mye gjennom det. Men det er ikke rom for å gjøre slike ting nå, uttalte Skovdahl til Nettavisen.

Også administrerende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad i FHI fikk med seg protestene.

– De 200 som ligger på sykehus, tenker nok at de gjerne skulle byttet plass med dem, sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad til VG, og la samtidig til at det er veldig forståelig at folk er lei.

Nå sier Linni at hun synes Østviks handlinger er trist.

– Jeg skjønner at folk er drittlei, savner å være fri, kunne klemme, være ute blant folk, reise … Desto større grunn til å følge myndighetenes råd, slik at det blir fortere mulighet for det igjen, skriver glamourmodellen ifølge TV2 i en SMS til God kveld Norge.

Meister understreker at hun er «superglad» i Svein, men at hun tar avstand fra handlingene hans.

– Det er veldig sårt og skummelt når noen velger å brenne masker, mens andre ligger på intensiven, og får varige mén etter å ha hatt Covid, som for eksempel dårligere smak og luktesans (kjenner flere som også puster dårligere og blir fortere sliten), og i verste fall dør, skriver Meister i tekstmeldingen.

Svein Østvik selv mener det var riktig av ham å demonstrere:

– Jeg er så glad for at jeg dro. Jeg føler vel egentlig at det er en av de modigste handlingene jeg har gjort. Jeg visste det ville komme mye tøff motstand, sier Østvik.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com