Hjem Kjendisnytt Linni vraket alle frierne – observert på Hemsedal med ny flamme

Linni vraket alle frierne – observert på Hemsedal med ny flamme

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

– Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, uttalte Linni da det ble kjent at hun skulle gjøre som Jan Thomas, og date på tv i jakten på drømmeprinsen.

Det ble desverre ikke kjærlighet mellom Linni Meister og TV-frierne hennes.

Etter tre intense uker i Kragerø sto Linni til slutt igjen med frierne Birger Heimdal (28) og Joakim Johansen-Asprusten (39), men da tiden var inne for å ta det siste valget endte de alle opp med å reise hjem alene.

– Jeg er veldig spent på hvordan folk vil reagere, sa Linni til Nettavisen før finalen ble sendt.

Tidligere i sesongen måtte hun ta et oppgjør med sinte seere som ikke syntes noe om atLinni sendte frierne hjem.

– Man må ikke glemme at det ikke er alt som kommer frem på skjermen, og at det er en grunn til at jeg har tatt de valgene jeg har tatt. Sannheten er at jeg ikke ble forelsket, og for å bli kjærester er jo det en vesentlig ting, sier hun til Nettavisen.

Tirsdag kan imidlertid Se & Hør avsløre at Linni har vært i skibygda Hemsedal med en ukjent mann. Hun og hennes nye venn skal ifølge ukebladet ha tilbragt en helg sammen, og ble observert i Hemsedal både lørdagen og søndagen.

Hvem mannen er vil imidlertid ikke Linni røpe.

På Instagram har hun imidlertid publisert et innlegg hvor hun letter litt på sløret. I innlegget skriver hun:

«Flere lurer sikkert på sivilstatusen min i dag, og da kan jeg svare at den er «interessant»😅«

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com