Forsiden Historier fra livet Lisa oppdaget en mørk strek over neglen - nå vil hun...

Lisa oppdaget en mørk strek over neglen – nå vil hun advare andre

Amerikanske Lisa Harrison Williams jobber som negletekniker. En dag hun satt og ordnet neglene til en kunde, oppdaget hun en mørk, vannrett strek over kundens negl, skriver Mirror.

Kunden ba om å få en farge på neglen sin som skjulte denne stripen, forteller Lisa i et innlegg på Facebook. Kvinnen fortalte Lisa at ulike neglesalonger hadde ment at det var pga. mangel på kalk at hun hadde denne streken, andre igjen mente at det var størknet blod.

Men Lisa tenkte straks at dette kunne være noe mer alvorlig. Hun hadde nemlig hørt om tilfeller som dette tidligere hvor en slik strek var tegn på alvorlig sykdom.

Reklame

«Jeg ønsket ikke å skremme henne, men jeg sa at hun burde oppsøke lege straks. I dag ringte hun meg og fortalte at det var aggressiv kreft som allerede hadde spredt seg til lymfeknutene», forteller Lisa.

Hun skriver at hun har fått lov til å dele bildet av kvinnens negl for å advare andre.

Videre skriver hun:

Vær oppmerksom hvis du ser noe unormalt på på neglene dine. Mest sannsynlig er det ikke noe farlig, men av og til kan det være tegn på en meget alvorlig sykdom. Hold øye med neglene dine på både tær og fingre. Også på dine eldre og kjære som ikke er i fysisk stand til å merke forandringer på neglene sine. En tidlig diagnose kan gjøre en enorm forskjell, skriver Lisa.

I følge sinnetshelse.no kan negleforandringer som viser seg som en uforklarlig mørk farge på bare en negl, tyde på ondartet føflekkreft.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

Du kan lese Lisa sitt Facebook-innlegg under (Klikk på bildet) og del gjerne videre artikkelen for å advare andre!

Publisert av Lisa Harrison Williams Mandag 14. august 2017

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT