torsdag, august 13, 2020

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Mest lest nå

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en stall på Bjerke. Veien mot kuske-lappen skal bli TV-serie. 

Lisa har alltid vært interessert i hester. Som liten jente, var hun ofte å finne i stallen. Men kanskje på en litt annen måte.

«Jeg er vant med islandshester, men travhestene er så svære», sier Lisa Tønne til Dagbladet.


Men å lære nye ting, det liker hun svært godt.

«Jeg liker å være nybegynner, å lære nye ting», sier hun videre.

Ble nummer to i kjendisløp

Lisa ble for alvor interessert i travsport da hun deltok i et kjendisløp med tandemsulky på Bjerke tidligere i høst. Da kjørte i mål som nummer to. I to måneder har hun trent i stallen til Anders Lundstrøm Wolden på Bjerke.

Tirsdag kjørte Lisa sin første treningstur alene på Bjerke. Og ifølge henne selv, gikk det veldig bra.

«Helt fantastisk. Det gikk jo så bra. Nå er jeg helt forelsket i denne italieneren», sa Lisa etter treningsturen med varmblodshesten Uni Lest.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lisa Tønne (@lisingsbarnet)

Satser på å kunne kjøre løp til våren

Lisa satser på å kunne kjøre et løp til våren.

«Når jeg kan kjøre må Anders og jentene som jobber på stallen styre. For meg er jo dette bare moro, men for dem er det jobb, så jeg må tilpasse meg. Men vi har et delmål om at jeg skal kunne kjøre et amatørløp i april», sier Lisa.

Blir TV-serie

Veien mot kuske-lappen skal bli til en TV-serie, produsert av Rikstoto .

«Målet er at hun skal ta lisens til våren. Vi er i startfasen og har ikke spikret planen ennå, men gjennom vinteren skal Tønne lære alt hun trenger å kunne her på Bjerke. Vi trenger positiv omtale om sporten vår og hun når ut til mange», sier Anders Lundstrøm Wolden, ifølge Trav- og galoppnytt.

130,381FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter