lørdag, januar 25, 2020
Kjendisnytt Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

-

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en stall på Bjerke. Veien mot kuske-lappen skal bli TV-serie. 

Lisa har alltid vært interessert i hester. Som liten jente, var hun ofte å finne i stallen. Men kanskje på en litt annen måte.

«Jeg er vant med islandshester, men travhestene er så svære», sier Lisa Tønne til Dagbladet.

Men å lære nye ting, det liker hun svært godt.

«Jeg liker å være nybegynner, å lære nye ting», sier hun videre.

Ble nummer to i kjendisløp

Lisa ble for alvor interessert i travsport da hun deltok i et kjendisløp med tandemsulky på Bjerke tidligere i høst. Da kjørte i mål som nummer to. I to måneder har hun trent i stallen til Anders Lundstrøm Wolden på Bjerke.

Tirsdag kjørte Lisa sin første treningstur alene på Bjerke. Og ifølge henne selv, gikk det veldig bra.

«Helt fantastisk. Det gikk jo så bra. Nå er jeg helt forelsket i denne italieneren», sa Lisa etter treningsturen med varmblodshesten Uni Lest.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lisa Tønne (@lisingsbarnet)

Satser på å kunne kjøre løp til våren

Lisa satser på å kunne kjøre et løp til våren.

«Når jeg kan kjøre må Anders og jentene som jobber på stallen styre. For meg er jo dette bare moro, men for dem er det jobb, så jeg må tilpasse meg. Men vi har et delmål om at jeg skal kunne kjøre et amatørløp i april», sier Lisa.

Blir TV-serie

Veien mot kuske-lappen skal bli til en TV-serie, produsert av Rikstoto .

«Målet er at hun skal ta lisens til våren. Vi er i startfasen og har ikke spikret planen ennå, men gjennom vinteren skal Tønne lære alt hun trenger å kunne her på Bjerke. Vi trenger positiv omtale om sporten vår og hun når ut til mange», sier Anders Lundstrøm Wolden, ifølge Trav- og galoppnytt.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...